VIDEO Adrian Zglobiu, bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu, a încercat să se sinucidă şi a rănit un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Zglobiu a rănit un poliţist în tentativa sa de sinucidere
Adrian Zglobiu a rănit un poliţist în tentativa sa de sinucidere

Adrian Zglobiu a încercat să se sinucidă miercuri dimineaţă, în momentul în care poliţiştii au venit să-l conducă la Spitalul de Psihiatrie.

Incidentul a avut loc la puţin timp după ora 10.00 la locuinţa lui Adrian Zglobiu din Constanţa. O patrulă de poliţie a venit la el acasă pentru a-l ridica şi duce la Spitalul de Psihiatrie, la ordinul procurorului. 

Adrian Zglobiu a încercat să fugă în spatele casei şi a luat un cuţit. Atunci când poliţistul s-a apropiat de el, bărbatul a ameninţat că-şi taie venele şi s-a rănit la gât şi abdomen.

În busculada care a urmat, poliţistul care încerca să-l dezarmeze pe bărbat a fost şi el rănit de acelaşi cuţit.

Anchetatorii spun că rănile suferite de Adrian Zglobiu sunt superficiale şi nu îi pun viaţa în pericol. Chiar şi aşa, individul a fost dus la Spitalul de Urgenţă Constanţa pentru a fi supus unor investigaţii amănunţite. 

„A fost torturat zile întregi. Au venit să-l ia miercuri, în loc de vineri şi era speriat. A încercat să-şi ia zilele cu un cuţit“, a declarat pentru jurnalişti sora lui Adrian Zglobiu.

Bărbatul a fost anunţat cu o zi în urmă că va petrece cel puţin şapte zile la Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă Constanţa. 

„Mă internează o săptămână la Palazu Mare ca să-mi facă expertize. Vrea procurorul neapărat“, a declarat Zglobiu.

Individul a fost anunţat că dacă nu se va prezenta voluntar la Spitalul de Psihiatrie şi nu va rămâne pentru o săptămână, va fi sesizat judecătorul care ar putea să emită un mandat de internare forţată pentru el.

„Mă duc în gura lupului. Este ca pe vremea lui Ceauşescu. Am fost nevoit să semnez pentru şapte zile. Ce să fac? Mă supun“, a mai spus Zglobiu. 

Narcisa Iorga: „Antena 3 a determinat un om să se sinucidă“

Narcisa Iorga, membru CNA, acuză Antena 3 că l-a împins pe Adrian Zglobiu la sinucidere. „Sinteza Zilei a depăşit orice limită admisibilă unui program de televiziune: a determinat un om să se sinucidă. Am înaintat preşedintelui CNA o autosesizare pentru analiza urgentă a situaţiei, chiar în şedinţa de mâine. Nu ştiu dacă va aproba acest lucru“, a declarat Narcisa Iorga pentru reportervirtual.ro.

Narcisa iorga

Narcisa Iorga

Ea cere Consiliului Naţional al Audiovizualului să discute această situaţie în şedinţa de mâine.


Adrian Zglobiu a fost din nou prezent marţi seară în direct, la „Sinteza Zilei“. În timpul emisiunii, Mihai Gâdea l-a întrebat dacă s-a gândit la sinucidere. „Domnule Zglobiu, din momentul în care aţi fost ameninţat de organele statului, de cei din serviciile secrete, de cei de la protecţie şi pază, cum ne-aţi spus dumneavoastră sau de deţinuţii din închisoare, că veţi fi aruncat în închisoare la Poarta Albă şi acolo veţi fi violat, v-au trecut prin minte gânduri de sinucidere sau ceva de felul acesta?”, l-a întrebat prezentatorul emisiunii pe constănţean.
 

Adrian Zglobiu, internat la spitalul de nebuni

Vă mai recomandăm:

Alegeri cu năbădăi la Lumina. Primarul prins într-o ipostază intimă cu viceprimăriţa este cercetat pentru tentativă de viol şi lovire

„Agresorul“ lui Băsescu, Adrian Zglobiu, a scăpat de arestul preventiv. La expirarea ordonanţei de reţinere el va fi lăsat să plece acasă

VIDEO Acasă la Adrian Zglobiu, tânărul care l-a scuipat pe Băsescu: un şomer care trăieşte într-o casă cu 12 camere

VIDEO Bărbatul care l-a scuipat pe Băsescu a fost reţinut pentru 24 ore. Adrian Zglobiu: „După ce a vândut o flotă vrea cântece patriotice, poezii?“

UPDATE VIDEO Prima declaraţie a lui Adrian Zglobiu, tânărul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, la Constanţa. Individul a fost reţinut

VIDEO Traian Băsescu a fost scuipat la coborârea de pe bricul „Mircea“. Povestea navei, după 75 de ani

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite