Peste 300 de oameni în ziua #14 de protest la Cluj. „Nu ne vom retrage până când nu îşi dă demisia Guvernul Grindeanu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii au ieşit în stradă şi în această seară în Piaţa Unirii. Pe pagina de Facebook ce anunţa manifestarea, oamenii spun că protestele masive din weekend au arătat legitimitatea protestelor.

UPDATE 21.03 După marş, oamenii s-au întors în Piaţa Unirii unde s-a cântat imnul de stat, iar apoi au plecat spre case.

UPDATE 20.30 Peste 300 de manifestanţi mărşăluiesc pe străzile din centrul Clujului.

UPDATE 19.57 Numărul manifestanţilor a ajuns la circa 260. Au pornit în marş pe Bulevardul Eroilor. Vor face un traseu scurt azi. 

UPDATE 19.20 Câteva zeci de oameni - circa 150 - strigă ”Demisia!”, ”Noi suntem poporul, ăsta-i tricolorul” şi ”România, trezeşte-te!”, ”Cine nu sare, nu vrea schimbare!”.

image

UPDATE 19.03 Circa 30 de oameni sunt acum în Piaţa Unirii din Cluj.

image

Manifestanţii ies şi în această seară să protesteze în Piaţa Unirii.

Ce au scris pe Facebook: „Protestele masive de peste 100.000 de participanţi din weekend au arătat legitimitatea protestelor, vom face în fiecare duminică câte un protest masiv pentru a da săptămânal un mesaj forte că nu ne vom retrage până când nu îşi dă demisia guvernul Grindeanu şi pleacă Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu acolo unde le este locul.. în sălile de judecată unde trebuie să justifice infracţiunile pe care le-au comis pentru a ajunge unde sunt.

Continuăm zilnic cu protestele aşa cum aţi decis cu toţii în piaţă pentru a menţine presiunea străzii pe guvern şi parlament, trebuie să rămânem în gardă... OUG 14 va fi trecut în parlament, trebuie să fim cu ochii pe ei..

Ne vedem la plimbarea de seară!“.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Ziua #13 de protest la Cluj. Peste 8.000 de oameni au cerut demisia Guvernului. „Europa tre să ştie, România nu-i pustie!”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite