Tinerii care s-au bătut cu săbiile la intrarea în clubul Midi vor fi cercetaţi sub control judiciar

Tinerii care s-au bătut cu săbiile la intrarea în clubul Midi vor fi cercetaţi sub control judiciar

Doi tineri au folosit săbii într-o bătaie din faţa clubului Midi. FOTO: Arhivă

Cei doi tineri din Satu Mare şi Maramureş implicaţi în scandalul de la intrarea în clubul Midi, vor fi cercetaţi sub control judiciar, după ce luni au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Trei persoane au fost rănite în conflict.

Ştiri pe aceeaşi temă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Carmen Jucan, a precizat că cei doi tineri implicaţi în scandalul petrecut în weekend, la intrarea în clubul Midi, vor fi cercetaţi sub control judiciar. Asta după ce, luni, 16 mai, „în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţieimunicipiului Cluj-Napoca au reţinut, pentru 24 de ore, doi tineri, de 21 şi 22 de ani,din Satu-Mare şi Maramureş, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire saualte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără dreptde obiecte periculoase”, conform unui comunicat al Poliţiei. 
La data de 13 mai, în jurul orei 03.30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată  cu privire  la   faptul  că, în  zona clubului Midi, de pe strada Berăriei, a avut loc un conflict. „La faţa locului, s-a stabilit că doi bărbaţi, scoşi din incinta localului de către agenţii de pază în urma unui scandal, au revenit şi i-au agresat pe aceştia, folosind doup săbii. La Poliţie au fost depuse plângeri penale privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe de către trei dintre angajaţii clubului. 
 
citeste totul despre: