Sentinţă definitivă: interlopul clujean Gore va rămâne după gratii 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interlopul Gore a fost arestat pe 10 august 2011 FOTO: Adevărul
Interlopul Gore a fost arestat pe 10 august 2011 FOTO: Adevărul

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat sentinţa definitivă în cazul lui Gore: a menţinut decizia dată de Curtea de Apel Cluj în care Marius David, alias Gore, va face 12 ani de închisoare.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât pe 4 decembrie menţinerea deciziei Curţii de Apel Cluj în cazul inculpatului Marius David, alias Gore, şi l-a condamnat, prin sentinţă definitivă, la 12 ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor, potritivit reprezentanţilor biroului de comunicare ai ÎCCJ.

Cunoscutul interlop clujean Florin Marius David, zis şi "Gore" a fost condamnat în luna aprilie 2012 la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor de Tribunalul Cluj după ce l-a înjunghiat pe brancardierul Augustin Câmpean de la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) Cluj.

La termenul din toamnă,  la Curtea de Apel Cluj, avocata interlopului Gore, Geanina Costea Cuc, a precizat că s-a ajuns la o înţelegere financiară cu victima, brancardierul Augustin Câmpean, dar că nu au avut suficient timp pentru a consemna suma de bani pe numele victimei. Aceasta a cerut judecătorilor să amâne cauze pentru a depune suma de bani convenită cu Câmpean.

Marius David (vezi aici cine e interlopul) a fost arestat, în 10 august 2011, pentru 29 de zile, de Tribunalul Cluj, sub acuzaţia de tentativă de omor calificat după ce a înjunghiat un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.
Incidentul a avut loc în 9 august 2011, iar Marius David, zis Gore, a dispărut de la locul faptei, fiind prins ulterior în curtea Spitalului TBC din Cluj-Napoca, după care a fost dus la audieri. În urma incidentului, brancardierul a fost operat, starea acestuia de sănătate fiind stabilă.

Avocaţii lui Marius David au prezentat în instanţă un raport medico-legal din care rezultă că brancardierului nu i-a fost pusă viaţa în pericol. Pe baza acestui act, apărătorii au cerut schimbarea încadrării juridice din tentativă de omor în vătămare corporală. Conform raportului de expertiză medico-legală emis de IML Cluj, leziunile produse brancardierului au necesitat între 55 şi 58 de zile de îngrijiri medicale, dar nu i-au pus în pericol viaţa.


 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite