Miting ratat împotriva „islamizării României”. Circa zece persoane au participat la evenimentul organizat la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Mărincuş (în camşă albă) alături de câţiva participanţi la mitingul pe care l-a organizat. FOTO: Remus Florescu
Călin Mărincuş (în camşă albă) alături de câţiva participanţi la mitingul pe care l-a organizat. FOTO: Remus Florescu

Circa 10 persoane au participat la mitingul de protest faţă de „islamizarea României” organizat, la Cluj-Napoca, pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. „NU imigranţilor musulmani! Nu construcţiei moscheii la Bucureşti!”, sunt principalele mesaje ale iniţiatorului evenimentului, boxerul Călin Mărincuş.

UPDATE 17.00

La mai bine de o oră de la începutul oficial al mitingului "anti-islamizare" circa 10 persoane au ajuns pe platoul Sălii Sporturilor. Printre aceştia s-au numărat liderul clujean al mişcării Noua Dreaptă, Codrin Goia şi consilierul judeţean Husar Axente, de la Partidul Naţional Democrat.  

„Scopul mitingului a fost informarea oamenilor în ceea ce priveşte islamizarea, în ceea ce priveşte ceea ce ni se pregăteşte de către Guvernul României. Aproximativ 80% din populaţia României nu cunoaşte nimic din ceea ce ne pregăteşte Guvernul României anume ştergerea identităţii poporului român. Sunt dezamăgit că nu a ajuns foarte multe lume la miting. Sunt mai multe cauze, una dintre ele fiind lipsa banilor, s-au anunţat foarte mulţi că vin de la distanţe mai mari de o sută de kilometri, dar nu-şi pot permite. Asta e realitatea din România”, a susţinut organizatorul mitingului, boxerul Călin Mărincuş. El a susţinut că peste o lună va organiza o nouă manifestaţie în centrul oraşului. 

„Este oficial !La Cluj-Napoca pe data de 3 Octombrie, pe platoul Sălii Sporturilor Horia Demian de la orele 16 pana la 20, va fi miting de informare asupra islamizarii României! (dacă se va scanda impotriva lui Ponta de exemplu, eu nu pot acoperi gura nimanui!).Începe treaba fraţilor!”, a postat, pe Facebook, Călin Mărincuş, unul dintre organizatorii evenimentului. Mărincuş a mai susţinut: „organizez un miting pentru România, împotriva islamizării România, împotriva cotelor obligatorii impuse de UE României în a primit imigranţi islamişti”. 

Călin Mărincuş este un boxer clujean care a fost implicat într-un incident petrecut în 2008, după un meci al echipei de fotbal „Universitatea Cluj”. Angajat atunci la firma „Scutul negru”, Mărincuş a fost acuzat de un suporter că l-ar fi lovit. Mai apoi, angajaţii societăţii de pază ar fi agresat doi ziarişti într-o busculadă creată de suporterii echipei de fotbal. 

Potrivit sistemului provizoriu de cote aprobat, în 22 septembrie, de Consiliul JAI, România ar urma să primească 2.475 de refugiaţi din 66.000 de extracomunitari distribuiţi din Italia şi Grecia.

În judeţul Timiş, au fost amenajate două tabere pentru refugiaţi, la Moraviţa şi în localitatea Lunga. Potrivit MAI, amenajarea acestor tabere pentru refugiaţi în judeţul Timiş face parte dintr-un exerciţiu de testare a capacităţii operaţionale de răspuns a autorităţilor române în faţa fluxului de refugiaţi înregistrat în statele din vecinătatea României.

În cele două tabere sunt verificate resursele şi capabilităţile necesare desfăşurării activităţilor specifice la frontieră, respectiv trierea, înregistrarea, amprentarea şi identificarea cetăţenilor străini, precum şi procedurile care se aplică în astfel de situaţii.

Citeşte şi

De ce refugiaţii s-ar integra mai bine în România decât în Germania. Trăsăturile psihologice care ne fac „fraţi”: spiritul de turmă şi credinţa într-un lider-tătuc

Gardul Ungariei face un iad din viaţa refugiaţilor: „Ceea ce se întâmplă acum este inuman. Nu sunt criminali, nu sunt animale“ - corespondenţă din Serbia

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite