Clujeanca al cărei mesaj despre Untold a fost citit de Morgan Freeman: „Am fost convinsă că e o glumă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mesajul unei clujence aflate în pragul pensionării, postat pe pagina de Facebook a Untold, a fost citit de Morgan Freeman în cadrul unei campanii publicitare. Carmen Stănescu a povestit pentru „Adevărul” cum s-a simţit când a ascultat mesajul şi ce a determinat-o să-l posteze.

„Nu mi-a venit să cred, am fost convinsă că e o glumă. Fiul meu este DJ şi ştiam că se pot suprapune voci, m-am gândit că au suprapus vocea lui sonoră şi inconfundabilă ca să dea bine. Au trecut minute bune până să-mi dau seama că mesajul e real. Nici când am ajuns acasă nu am fost 100% convinsă că Morgan Freeman a citit mesajul meu”, povesteşte Carmen Stănescu, clujeanca al cărei mesaj postat pe pagina de Facebook a festivalului Untold a fost citit de celebrul actor Morgan Freeman, în cadrul unei campanii publicitare pentru o companie financiară. 

„Cei de la Untod m-au sunat şi mi-au cerut prietenia pe Facebook. Mi-a spus că le-a plăcut foarte mult comentariul pe care l-am postat şi vor să ne vedem pentru a-mi da o invitaţie la Untold 2018”, relatează femeia. Carmen a mers la sediul Untold, însoţită de fiul ei şi de tatăl ei de 86 de ani, care au fost prezenţi şi ei la ediţia de anul acesta a festivalului. Fără să ştie ce o aşteaptă, clujeanca s-a trezit că vede mesajul proiectat pe un ecran mare.  

De ce a scris mesajul 

Carmen povesteşte pentru „Adevărul” ce a făcut-o să posteze mesajul, care a ajuns să fie citit de Morgan Freeman, pe pagina de Facebook a Untold: „S-a întâmplat în timp ce-mi făceam bagajele să plec la munte: am zis că mi se cuvine un pic de linişte după 4 zile de festival. Atunci am văzut câte comentarii negative, pline de frustare, cum că este gălăgie, unii cereau să fie mutat festivalul afară din oraş, alţii spuneau că doar copii merg la acest festival. Aşa m-am revoltat de tare, încât am decis să postez un comentariu cu realitatea mea. Aşa a fost pentru noi festivalul. Am fost eu, care sunt în pragul pensionării, fiul meu şi tatăl meu de 86 de ani şi ne-am simţit bine. Şi nu suntem o familie de degeneraţi, suntem oameni sănătoşi. A fost un eveniment excepţional şi sunt mândră că a avut loc la Cluj”. 

Mesaj pentru cei care nu pot dormi de Untold

Carmen susţine că îi înţelege pe clujenii care nu pot dormi timp de 4 nopţi cât ţine festivalul. ”Pe de altă parte, în farmacii sunt dopuri de urechi şi eu cred că se poate face un asemenea efort pentru un eveniment pe care eu îl consider de importanţă naţională. Au urcat pe scena din Cluj primii 5 DJ din lume şi au zis: „Hello, Romania”, acuma zic „Hello, Cluj. În ce alt domeniu se întâmplă asta? Să vină primii 5 din lume în România sau la Cluj? Pentru asemenea ocazii eu zic că se poate face un sacrificiu. Ştiu că pentru cei care sunt în afara gardului e mai greu, dar odată ce ai intrat la festival e altceva”.

„Colegii mei mai tineri au comentat”

„Copilul meu a început să mixeze de prin clasa V-a. A început singur să mixeze muzică pe calculator. Îl vedeam cum îi cere unui prieten: dă-mi o voce, dă-mi un saxofon. Nu mi-am imaginat atunci că poţi pune pe calculator o voce, dar am văzut ce face şi ce rezultă din munca lui şi mi-a plăcut. Muzica ritmată şi muzica house îmi palc foarte mult. Când am aflat de la fiul meu că în 2015 va fi un mare festival de muzică electronică la Cluj m-am bucurat. În ianuarie, au apărut afişele cu David Gueta şi Avicii sau ATB parcă. Apoi, în martie au apărut şi cu Armin van Buuren şi am zis că aşa ceva nu pot pierde. Ştiam de aceşti DJ de la fiul meu, de circa 10 ani tot aud muzica lor în casă. Aşa ceva nu se ratează”, povesteşte Carmen despre prima experienţă cu festivalul Untold. Prima reacţie a avut-o de la colegii de serviciu: „Colegii mei, tineri de 30 de ani care nu au mers la festival, au comentat că ce caut la vârsta mea la festival”, povesteşte Carmen.

Cu bunicul de 86 de ani la festival

După prima ediţie, la care a mers împreună cu fiul ei, Carmen l-a convins şi pe tatăl ei de 86 de ani să-i însoţească. 

„La prima ediţie m-am dus crezând că e un eveniment unic ocazionat de titlul de Capitală Europeană a Tineretului. Am avut o surpriză majoră când am văzut la finalul concertului lui David Guetta, când a apărut pe ecrane mesajul: Ne vedem anul viitor. Am ajuns acasă numai dimineaţa. Ascultam muzică în parcul Chios şi nu puteam să duc acasă. Eram singură, la 55 de ani şi mă uitam la tineret cum dansează civilizaţi, de bun simţ, politicoşi, a fost incredibil. Eram impresionată de un tineret despre care aveam altă părere. Am plecat acasă pe la 8-9  dimineaţa”. Anii următori l-a dus la festival şi pe tatăl ei de 86 de ani. „Îi iau bilet de o zi. Prima dată când a fost la Untold stătea în faţă la Polivalentă şi îmi zicea: lasă-mă să savurez peisajul. Vedea acolo mulţimea de oameni care se perinda la festival. Anul acesta a rezistat 3 ore în tribună, cu dopuri de urechi, că la vârsta aceasta e mai greu”, povesteşte clujeanca. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite