Ce amendă au luat membrii Noua Dreaptă care au deranjat un spectacol de la operă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Mărincuş, liderul extremiştilor ce au întrerupt un spectacol de operă al Cluj  FOTO Remus Florescu
Călin Mărincuş, liderul extremiştilor ce au întrerupt un spectacol de operă al Cluj  FOTO Remus Florescu

Cei cinci extremişti, patru bărbaţi şi o femeie - care au deranjat câteva minute un spectacol de operă din Cluj au fost amendaţi de forţele de ordine. Aceştia au fost scoşi, duminică seară, din clădirea Teatrului Naţional din Cluj de mascaţi.

Cei cinci oameni, simpatizanţi ai Noii Drepte, care au întrerupt un spectacol de operă duminică seara la Cluj au fost amendaţi de poliţişti.

„Cinci persoane au fost conduse la secţia de poliţie – patru bărbaţi şi o femeie - şi au fost sancţionate amenzi între 500 şi 700 de lei pentru nerespectarea măsurilor de ordine şi buna desfăşurare a unei manifestării culturale, dar şi pentru adresarea de cuvinte jignitoare“, a afirmat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Scandalagii se aflau într-una dintre lojile Operei Naţionale din Cluj când, în timpul unui spectacol, au început să cânte imnul României şi au strigat că „pe pământ românesc nu se va ridica nicio moschee”.

Printre cei cinci s-a numărat Călin Mărincuş, un fost boxer, simpatizant al Noii Drepte. „Domnul acesta director a primit această operă cu dedicaţie, repet, pentru a spăla creierele clujenilor şi a-i învăţa ce bun este multiculturalismul, cât de mult ni se potriveşte nouă şi mai ales ce bine ni se potriveşte nouă şi ce binecuvântări ne aduce. A spus de câteva ori Alah Akbar acel muezin, să nu uităm că chiar astăzi a avut loc un atentat în Marseille, unde strigând Alah Akbar un terorist a omorât doi francezi”, a spus Călin Mărincuş, pentru Ziua de Cluj, în timp ce mascaţii îl scoateau din clădirea Operei/Teatrului din Cluj.

Mai puteţi citi:

VIDEO „Mascaţii“ au intervenit la un spectacol al Operei din Cluj. Cinci simpatizanţi ai Noii Drepte au făcut circ

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite