Bolid de 150.000 de euro distrus la Cluj. Maşina i-ar fi aparţinut lui Sorin Gadola, fost investitor al Festivalului Untold

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine cu maşina de circa 150.000 de euro  FOTO stiridecluj.ro
Imagine cu maşina de circa 150.000 de euro  FOTO stiridecluj.ro

Maşina de circa 150.000 de euro distrusă într-un accident pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca, în noaptea de duminică spre luni, 8 spre 9 octombrie, ar aparţine lui Sorin Gadola, fost acţionar majoritar la firma ce organizează Festivalul Untold. Şoferul unui taxi a fost rănit.

Un grav accident rutier s-a petrecut în noaptea de 8 spre 9 octombrie, pe o stradă din Cluj-Napoca. Şoferul unei maşini ce venea de la aeroport nu a adaptat viteza la carosabilul alunecos şi a intrat pe sensul opus de mers lovind un autoturism, apoi a fost proiectată într-un imobil, iar apoi într-un gard.

Potrivit Sorin Gadola, fost investitor al Festivalului Untold, iar maşina în care se aflau este un Mercedes, a cărui valoare s-ar ridica la circa 150.000 de euro. Sursa citată mai arată că maşina a fost distrusă după ce a lovit un taximetru, apoi în urma impactului a intrat în sediul Băncii Transilvania de la parterul unei clădiri, iar apoi s-a oprit într-un gard, dar şi că Gadola s-ar fi întors în acea seară de la Barcelona, iar amicul l-ar fi aşteptat la aeroport.

Ce spune poliţia

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, din primele cercetări reiese că un tânăr de 27 de ani conducea o maşină pe strada Traian Vuia, dinspre aeroport spre centrul Clujului, şi nu ar fi adaptat viteza la carosabilul alunecos, iar la o curbă la dreapta ar fi intrat pe contrasens, unde ar fi lovit o maşină.

În urma impactului, autoturismul care circula spre centru a ricoşat într-o clădire, iar apoi într-un gard din zonă.

Şoferul care circula din centru spre ieşirea din oraş a fost rănit uşor şi transportat la spital. Tânărul de 27 de ani (n. r. din maşina ce venea de la aeroport) avea o concentraţie de 0,20 mg/litru alcool pur în aerul respirat, precizează IPJ Cluj.

Conducătorul auto de 27 de ani este cercetat în stare de libertate.

Mai puteţi citi:

Mărturisirea dramatică a investitorului principal al Untold. Boala gravă de care suferă l-a determinat să investească într-o clinică de medicină alternativă

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite