Bărbat de 63 de ani, din judeţul Cluj, rănit grav după ce a intrat pe contrasens, a lovit un autocamion şi apoi a fost proiectat într-un alt autocamion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină de poliţie în trafic  FOTO Adevărul
Maşină de poliţie în trafic  FOTO Adevărul

Un şofer în vârstă de 63 de ani a fost rănit grav după ce a intrat pe contrasens, vineri dimineaţa, în jurul orei 6.00, pe drumul ce duce de la Huedin la Oradea, în zona satului Negreni, şi a lovit un autocamion, iar în urma impactului, maşina condusă de acesta a fost proiectată într-un alt autocamion. Circulaţia rutieră pe ambele sensuri a fost reluată în jurul orei 11.30.

UPDATE 11.43 Circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri în urmă cu câteva minute.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţa vineri dimineaţa, pe pagina de Facebook, că este oprită circulaţia rutieră pe ambele sensuri la kilometrul 557 al DN1 (E60), în zona satului clujean Negreni, din cauza unui accident rutier dintre un autoturism şi un autotren.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Adrian Ştefan, de la ora 7.40 se circulă alternativ pe un singur sens.

„La data de 10 august, în jurul orei 6.15, pe DN1E60, în zona localităţii Negreni a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule soldat cu rănirea unor persoane. Conform primelor informaţii, un bărbat de 63 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Huedin înspre Oradea, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat  în coliziune cu un autocamion. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat  într-un alt autocamion. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autoturismului care a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijiri. În cauză continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul“, a declarat Adrian Ştefan.

Omologul său de la ISU Cluj, Andrei Biriş, spune că s-a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, cu o ambulanţă de la Serviciul judeţean de Ambulanţă Cluj şi două ambulanţe SMURD, una de terapie intensivă, iar a doua de prim ajutor medical.

Mai puteţi citi:

VIDEO Mafiot italian prins în Cluj. Era căutat de 9 ani şi fusese condamnat la închisoare pentru crimă organizată

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite