UPDATE Explozie în blocul N 12, azi-dimineaţă, de la un aragaz uitat deschis

 UPDATE Explozie în blocul N 12, azi-dimineaţă, de la un aragaz uitat deschis

Maria Butuşină alături de elevii ei foto arhivă

O explozie a zguduit, azi dimineaţă, în jurul orei 7.00, blocul N 12 situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu, însă o femeie a fost transportată de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 11.38. Profesoara de limba franceză Maria Butuşină predă la Şcoala Generală nr. 10 „Mihai Viteazul“. Aceasta nu locuieşte cu nimeni.

La Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă s-a dat alarma la 7.20. Mai multe echipaje au fost solicitate să intervină, însă la faţa locului nu se produsese niciun incendiu. „ Explozia s-a produs, cel mai porbabil, din cauza acumulărilor de gaze, o femeie suferind arsuri superficiale pe mâini şi spate“, a declarat Mihai Ionescu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi.


Explozia a avut loc în bucătăria unui apartament, situat la etajul 1 şi nu a fost nevoie de evacuarea celorlalţi locatari pentru că nu eixsta niciun pericol. Femeia, în vârstă de 54 de ani, care a ajuns la spital, uitase un ochi al aragazului deschis şi când a dorit să reaprindă s-a produs deflagraţia care a spart toate geamurile locuinţei.

citeste totul despre: