Călăraşi: Explozie la blocul E 4

Azi dimineaţă în jurul orei 06.17, un echipaj specializat de stingere, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD, au intervenit pe strada Belşugului în zona Bazarului, în urma unei deflagraţii.

Ştiri pe aceeaşi temă


Din cauza scăpărilor de gaze de la aragaz, bătrânul a trecut prin chinuri groaznice, fiind necesară transportarea acestuia la secţia UPU. Pompierii specialişti s-au delasat la faţa locului cu două autospeciale Renault Midlum ( descarcerare) şi A.P.C.A Roman ( autospecială de stingere), acestea neintervenind pentru că nu s-a produs un incendiu.

Nicolae P. (72 de ani), proprietarul apartamentului, situat la parterul blocului E 4, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean cu arsuri de gardul 1 şi 2 pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului. Potrivit primelor cercetări, deflagraţia a avut loc pe fondul scăpării de gaz metan de la aragaz şi cel mai probabil din cauza producerii unui arc electric sau a unei scântei. Pagubele produse de deflagraţie au fost dietruse: trei uşi, o fereastră cu structură termopan şi tencuiala din bucătărie şi de pe holul apartamentului. Pagubele au fost evaluate la aproximativ 2.000 de lei.

citeste totul despre: