Şefa Organizaţiei PSD Călăraşi, amor nebun în Alpii Francezi cu Marian Vanghelie

Şefa Organizaţiei PSD Călăraşi, amor nebun în Alpii Francezi cu Marian Vanghelie

Cei doi îndrăgostiţi. Fotografie preluată de pe blog-ul Oanei Mizil

Tabloidele i-au urmărit pas cu pas şi au detonat bomba: Oana Niculescu-Mizil trăieşte o poveste nebună de amor cu Marian Vanghelie. Ea, şefa Organizaţiei Judeţene a PSD Călăraşi, el, primarul sectorului 5 al Capitalei. Pus în faţa faptului împlinit, Vanghelie a recunoscut la emisiunea „Happy Hour“ de la PRO TV că este îndrăgostit lulea, că au relaţie frumoasă şi civilizată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ziariştii de la Cancan au publicat fotografii dintr-o vacanţă în Alpii Francezi, unde paparazii de la Ciao le-au imortalizat fiecare mişcare. Săptămâna de miere a fost una costisitoare. 120.000 de euro a scos din buzunar Vanghelie pentru a-şi răsfăţa iubita. Nepoata fostului nomenclaturist Paul Niculescu-Mizil are 37 de ani si, de 13 ani, este măritată cu afaceristul libanez Jamil Tohme. Marian Vanghelie, 44 de ani, şi-a cunoscut soţia când avea 16 ani şi împreună au un fiu.

A recunoscut şi ea

„Da, este adevărat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu“, a postat, astăzi, pe blogul personal, politiciana, adăugând: „Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să o recunoaştem, chiar dacă relaţia noastră a fost şi va rămâne una discreta. După cum se ştie, el a făcut public faptul că suntem împreună, iar eu îl susţin, chiar dacă am negat la un moment dat. Aşa mi s-a părut firesc, în acel moment, să îl las primul pe el să îşi asume aceasta relaţie, bărbăteşte, iar acesta este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul că îşi asumă faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent  şi un bărbat de încredere“.

citeste totul despre: