UPDATE: Şoferul care a provocat tragedia din Buzău cumpărase maşina avariată după o răsturnare

Ion Teodor Ţelea, şoferul care a provocat accidentul din această dimineaţă la ieşirea din Buzău, în urma căreia o femeie a murit şi fiica acestuia a ajuns în stare gravă la un spital din capitală, cumpărase maşina doar în urmă cu o săptămână din Prahova.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE, ora 20.40: Şoferul care a omorât pe trecerea de pietoni o femeie şi fiica acesteia rămâne în arestul poliţiei

Şmecherul cu BMW care a ucis mama şi fiica pe trecerea de pietoni află în seara aceasta dacă rămâne în arest

Bolidul a fost vândut de proprietar pentru că fusese avariat după ce s-a răsturnat în urma unui alt accident rutier. Ion Ţelea a cumpărat maşina, a reparat-o, iar în această dimineaţă a plecat grăbit cu ea spre serviciu, la un centru de dezmembrări auto din Mărăcineni. La sensul giratoriu de la cartierul Orizont, din cauza vitezei excesive, a lovit pe trecerea de pietoni o femeie de 38 de ani şi pe fiica acesteia, care se îndreptau către grădiniţă. "Băiatul este foarte muncitor şi până acum nu am avut nicio problemă cu el. Cumpărase maşina de curând din Prahova, a reparat-o cu mâna lui. A venit expertiza tehnică a maşinii şi a reieşit că nu avea nicio problemă, viteza a fost principala cauză a producerii accidentului", ne-a declarat Ioana Ionaşcu, administrator al firmei la care lucrează tânărul şofer.

Fetiţa accidentată azi dimineaţă pe o trecere de pietoni din Buzău a murit. Mama acesteia decedase cu câteva ore înainte


Georgeta Ichim (FOTO) avea 38 de ani şi era angajată ca agent de pază la Casa de Pensii iar în această dimineaţă se îndrepta cu fiica sa, Crina, în vârstă de 6 ani la Grădiniţa din cartierul Orizont. Fetiţa fusese înscrisă anul trecut la o grădiniţă din central oraşului dar, după ce aceasta s-a desfiinţat, a fost repartizată la grădiniţă din cartierul Orizont. Cele două erau chiar pe trecerea de pietoni când au fost spulberate de bolidul care circula cu viteză foarte mare.


Mama şi fiica au ajuns în stare foarte gravă la spital, dar, în ciuda eforturilor medicilor, inima femeii a încetat să mai bată din cauza multiplor traumatisme iar fata a fost transportată în stare gravă către spitalul 9 din Capitală.

Soţul femeii nu crede că şoferul va plăti pentru fapta sa. "Mi-a omorât soţia, copilul nu se ştie daca mai scapă iar el o să iasă basma curată ca toţi cei care omoară oameni nevinovaţi", a spus Marius Ichim, soţul victimei.

citeste totul despre: