Rezultate Bacalaureat 2011 Buzău

Fii primul care află rezultatele la Bacalaureat 2011 pentru Buzău, accesând pagina de web a ediţiei locale „Adevărul" - buzau.adevarul.ro

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Toate rezultatele de la liceele buzoiane au fost afişate de Ministerul Educaţiei pe site-ul bacalaureat.edu.ro

UPDATE, ora 13.00: Rezultatele sunt dezastruoase, doar jumătate dintre elevii buzoieni au promovat acest examen

UPDATE, ora 12.45: S-au afişat primele rezultate. Unul dintre centrele unde s-au pus listele cu notele de la examen este Colegiul Mihai Eminescu

UPDATE, duminică ora 11.30: Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău a anunţat că cel târziu până la ora 12.30 vor fi afişate rezultatele examenului de bacalaureat la următoarele centre de examinare dfin Buzău: Colegiul Economic, Colegiul Mihai Eminescu, şi B.P. Hasdeu din Buzău şi Colegiul Alexandru Vlahuţă din Rm Sărat.

UPDATE, sâmbătă, ora 21.00:

Listele cu elevii care au susţinut examenele de la Bacalaureat au apărut pe site-ul Ministerului Educaţiei, bacalaureat.edu.ro. Acestea conţin numele elevilor, liceele de care aparţin, dacă sunt la prima sesiune şi examenele pe care le-au susţinut. Chiar dacă listele au fost făcute publice, doar o parte dintre acestea conţin note, însă se referă la examenele susţinute în sesiunile trecute de elevii care nu au reuşit să promoveze.


Ediţia locală de Buzău a „Adevărul" vă pregăteşte o surpriză: publicarea în premieră a rezultatelor la Bacalaureat 2011.

Fii cu ochii pe buzau.adevarul.ro, deoarece duminică, imediat ce rezultatele vor deveni oficiale, vom posta aici listele.

Absolvenţii de liceu au avut de trecut vineri ultimul hop al Bacalaureatului. 4.400 de absolvenţi de clasa a XII-a au intrat de luni în febra examenului de bacalaureat, iar acum este momentul adevărului: afişarea rezultatelor.

CITEŞTE ŞI:

Buzău: Trei elevi au fost eliminaţi de la examenul de bacalaureat

VIDEO/Vezi aici cum au fost prinşi copiind la BAC

Pensionară cu fiţuici, eliminată de la Bac

Vezi aici subiectele de la Bacalaureat 2011!

Comisiile de corectare au la dispoziţie două zile pentru a pune notele, acestea urmând să fie afişate pe 3 iulie. Eventualele contestaţii se pot depune pe 4 iulie, numai între orele 8.00-12.00, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 8 iulie.

Sesiunea august-septembrie va începe încă din iulie, cu înscrierea candidaţilor, şi se va termina pe 7 septembrie cu afişarea rezultatelor finale.

Profesoară acuzată că şi-a pontat fictiv soţul. Timp de doi ani, bărbatul a luat salariu deşi n-a predat nicio oră


citeste totul despre: