Ionela Goran şi Paula Teodorescu pe bară în acest campionat

Ionela Goran şi Paula Teodorescu pe bară în acest campionat

Ambele sunt programate la operaţii la ligamenete. Fetele au jucat accidentate cât au putut dar problemele de sănătate le obligă să ia măsuri.Echipa feminină de handbal Astral Buzău a primit două lovituri puternice. Prinsă în lupta pentru ocuparea unei poziţii care să-i permită participarea într-o Cupă Europeană, Astralul nu va mai putea conta pentru acest campionat pe două jucătoare foarte importante.

Muzeul Chihlimbarului are nevoie de 800 de mii de lei pentru renovare

Muzeul Chihlimbarului are nevoie de 800 de mii de lei pentru renovare

Muzeul chihlimbarului din comuna Colţi, judeţul Buzău, al doilea din Europa, funcţionează de jumătate de an într-o singură cameră, de câţiva metri pătraţi, deoarece restul clădirii s-a degradat puternic din cauza ploilor. Primăria a reuşit cu forţe proprii şi bani din bugetul local să repare acoperişul, pentru a face faţă zăpezilor de peste iarnă, însă nu găseşte fonduri pentru refacerea pereţilor şi a zidurilor dete

Maria Zăinescu şi-a dedicat tinereţea bătrânilor nevoiaşi

Maria Zăinescu şi-a dedicat tinereţea bătrânilor nevoiaşi

S-a născut într-o familie de muncitori şi era cel ai mare din cei patru copii ai familiei. De mică a avut grijă de cele două surori iar cu fratele său a avut o relaţie specială. Iubeşte oamenii şi iubeşte să îi vadă fericiţi pe cei din jurul său. Este vorba despre Maria Mirela Zăinescu, directoarea Căminului de Bătrâni Marghiloman, care la numai 30 de ani s-a angajat să stea lângă batrâni muribunzi care nu mai au pe nim

Bucur contribuie la plata datoriilor Gloriei

Bucur contribuie la plata datoriilor Gloriei

Costel Bucur ajută Gloria! Cercetat penal, în aceste zile, împreună cu Mihai Marin, pentru neplata impozitelor către stat, fostul patron se arată dispus să plătească o parte din datorii. El a declarat că va veni la Buzău săptămâna aceasta şi va achita o parte din datoria către fisc.

Încă trei cazuri de gripă nouă confirmate la Buzău

Încă trei cazuri de gripă nouă confirmate la Buzău

Direcția de Sănătate Publică a primit în ultimele 24 de ore confirmarea a încă trei cazuri de gripă nouă. Astfel, numărul persoanelor infestate din Buzău a crescut la 12. Cadrele medicale atrag atenția cetățenilor că pericolul nu a trecut și îi sfătuiesc să se protejeze în continuare.

Mai bine de jumătate dintre buzoieni au votat

Mai bine de jumătate dintre buzoieni au votat

Cetăţenii cu drept de vot ai Buzăului au luat cu asalt, spre seară, secţiile de votare, iar procentele au continuat să crească de la o oră la alta. Până la ora 19.00 mai bine de jumătate dintre locuitorii cu drept de vot ai Buzăului s-au prezentat la urne, prezenţa ridicându-se la 52, 47 % pentru alegerea preşedintelui ţării, iar 49,78 % pentru referendumul privind reducerea numărului de parlamentari şi înfiinţarea Parlamentu

Buzoienii continuă să voteze

Buzoienii continuă să voteze

Prezenţa la vot a buzoienilor a crescut în trei ore cu peste 15 procente. Dacă până la ora 13.00 au votat 22,52 % dintre cetăţenii cu drept de vot din judeţ, până la ora 16.00 s-au prezentat la urne pentru alegerea preşedintelui 37,68% dintre alegătorii buzoieni. Pentru referendum şi-au exercitat dreptul de vot 35, 61% dintre cetăţeni.

Buzoienii continuă să vină la vot în număr destul de mare

Buzoienii continuă să vină la vot în număr destul de mare

Prezenţa la vot continuă să crească destul de mult de la o oră la alta la Buzău. Dacă până la ora 10.00, peste 7% dintre buzoieni au votat, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Judeţean Buzău, 22, 52% dintre cetăţeni cu drept de vot ai judeţului şi-au exercitat dreptul de alegere a preşedintelui până la ora 13.00.

Sub conducerea lui Valer Dorneanu, CCR îşi depăşeşte constant atribuţiile şi sarcinile care-i revin prin lege. Pur şi simplu se face de râs, amestecându-se unde nu-i fierbe oala. Deşi au fost multe semnale, unele venite de la jurişti reputaţi, precum Livia Stanciu, membru CCR, se pare că n-au influenţă asupra restului judecătorilor, care continuă să se aplece asupra unor chestiuni care nu fac obiectul activităţii CCR.

acum 2 zile · comentarii (22)

Pe zi ce trece devine tot mai limpede că programul de guvernare al PSD este o înşiruire de măsuri ce nu au nicio legătură cu realitatea. Mai mult, deşi acest aşa-zis program a fost folosit pentru învestirea guvernului (Grindeanu şi, cu mici modificări, Tudose), devine tot mai limpede că guvernarea PSD este lipsită complet de direcţie.

acum 2 zile · comentarii (36)

Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

acum 3 zile · comentarii (44)

Aceasta este concluzia unui raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii care afirmă că cele mai multe focare sunt în România şi, pe locul doi pe listă, în Italia. În plus, nivelul vaccinărilor ar fi scăzut sub 80%, adică mult sub pragul de 95% recomandat de OMS.

acum 4 zile · comentarii (16)

Nici în cele mai negre vise ale lui Liviu Dragnea nu s-a arătat realitatea economică de azi: nu sunt bani pentru aplicarea programului de guvernare. Toate visele şefului PSD şi ale conducerii acestuia, de a ridica România pe „noi culmi de civilizaţie şi progres” se dovedesc castele de nisip luate de valurile Mării Negre.

acum 4 zile · comentarii (14)

De ce are rost să mai discutăm despre USR? Păi, pe de o parte, suntem unii care au senzaţia că, deşi are un început dezamăgitor, există acolo ceva care merită susţinere şi înţelegere. De cealaltă parte, avem cinicii politicii româneşti care se sperie de orice ar merita o investiţie emoţională, aşa că preferă să ţipe permanent: „ţi-am spus eu că nu sunt în stare?!“. Şi-l mai avem pe Nicuşor Dan, despre care încă nu ştim cine e şi ce doreşte.

acum 5 zile · comentarii (57)

Alt Shift e cunoscut pentru clientela sa. Mai mulţi mi-au spus că Alt Shift ar fi un local preferat de hipsteri, însă mie nu mi s-a părut a fi chiar aşa. Or, cel puţin nu la ceasurile prânzului, când am fost eu acolo. Conform definiţiei, pe hipsteri îi recunoşti după câţiva markeri sociali distinctivi, etalaţi (adesea ostentativ) în public, după interese, comportamente, viziuni, preferinţe.

acum 6 zile · comentarii (1)

Ne-a anunţat că aşa va proceda, în urmă cu câteva zile: „PSD va avea o altă atitudine, nu va mai întoarce celălalt obraz"; "E o campanie împotriva mea şi a PSD. Vor să mă înlăture şi să distrugă PSD. Noi am vrut pace în România, se pare că ei nu vor pace. Nu ştiu cine sunt ei. O să aflăm. Nu vom mai sta că până acum. Nu vreau să mai rămânem într-o situaţie în care doar să încasăm, vrem să guvernăm".

acum 7 zile · comentarii (32)

Opinia publică realizează abia în aceste zile cât este de cinică Legea salarizării unitare (Legea 153/2017). Dacă partidul ce a elaborat legea, cu surle şi trâmbiţe, cu promisiuni de majorări, ba chiar de dublări de venituri, este de un cinism absolut, nu la fel ne-am fi aşteptat de la restul decidenţilor (partide parlamentare, preşedinţie, organizaţii sindicale etc.).

acum 8 zile · comentarii (11)

Aseară au fost două teme de discuţii la emisiunea lui Mihai Gâdea: Soros şi Kovesi. Mihai Gâdea, care este implicat într-un proces de calomnie împotriva şefei DNA şi este şeful unui trust finanţat de un comunist şi securist notoriu aflat, în prezent, în puşcărie datorită DNA-ului.

acum 9 zile · comentarii (44)

Serghei Şoighu, ministrul rus al Apărării, la începutul acestui an, venea cu un mesaj de forţă în logica declaraţiilor cele mai dure din perioada Războiului Rece, atunci când „cursa înarmării“ era, cum a devenit şi acum, primul dintre argumentele cu care URSS, ca şi Rusia de azi, încerca să-şi impună statutul de supraputere:

acum 9 zile · comentarii (108)

Toamna trecută, în timpul campaniei electorale, atunci când ne cerşeau voturile şi nu ştiau ce să mai facă, ce să ne mai promită ca să ne păcalească să li le dăm, mai-marii PSD au prezentat elaborarea şi adoptarea unei aşa-zise legi unice sau unitare a salarizării drept o prioritate absolută. Un act de justiţie socială.

acum 9 zile · comentarii (14)
Postari Recente