Fluorescent Party în Society Club

Fluorescent Party în Society Club

O petrecerea originală. Aşa poate fi descrisă seara de sâmbătă, când buzoienii sunt invitaţi la Fluorescent Party în Club Society începând cu ora 22.00. Va fi o petrecere cu multă culoare şi multă muzică bună.

EXCLUSIV S-a inventat "şoricelul" care cheamă poliţia

EXCLUSIV S-a inventat

Speriat de jafurile petrecute în ultima vreme, un inginer buzoian a creat un sistem de alarmă care anunţă poliţia la un simplu click La 81 de ani, Vasile Suditu are deja zeci de invenţii dintre care a brevetat deja două care dau bătăi de cap infractorilor: yala cu cheie dublată şi lacătul care nu se poate sparge.

Gloria Buzău şi CSM Rm. Sărat, restart

Gloria Buzău şi CSM Rm. Sărat, restart

Cu toate că a fost aproape de o amânare, "federalii" au hotărât ca Liga a 2-a poate debuta în acest week-end.Reprezentantele Buzăului în acest eşalon, Gloria Buzău şi CSM Rm. Sărat sunt într-o situaţie inedită, amândouă sub linia supravieţuirii. Dacă pentru echipa din Crâng obiectivul este clar acela de a rămâne în Liga a 2-a, de partea cealaltă, râmnicenii sunt preocupaţi în primul rând de realizarea baremului de 25 de

Treizeci de taximetrişti pirat circulă în Buzău

Treizeci de taximetrişti pirat circulă în Buzău

Fură clienţii taximetriştilor autorizaţi, îşi permit preţuri mai mici decât colegii aflaţi în legalitate şi nu pot fi prinşi de poliţişti. Este profilul comun al 30 de buzoieni, despre care poliţia ştie că practică taximetria ilegală, îi amendează dar nu îi pot determina să renunţe la această “meserie”.

Dincolo de ce va face sau nu va face Tudorel Toader astă-seară, e legitimă întrebarea din titlu, pentru a lămuri ce urmăreşte PSD prin cererea de revocare a dnei Kovesi. Presiunile din PSD asupra lui Tudorel Toader sunt uriaşe. De la Codrin Ştefănescu: „Tudorele, fă ceva, aşa nu se mai poate”, la declaraţia premierului Dăncilă: „să facă corect ceea ce trebuie să facă, de fapt, un ministru al Justiţiei”.

acum 3 zile · comentarii (18)

Probabil că această întrebare a avut deja multe răspunsuri. Unul dintre ele ar trebui să aibă o dublă trimitere: una umană, antropologică, şi alta de ambient, arhitectură. Cele două repere se întrepătrund deşi confruntarea dintre vechi şi nou la începutul secolului al XIX-lea a fost adesea agresivă.

acum 3 zile · comentarii (5)

Câteodată cred că unii dintre politicienii noştri chiar nu ştiu ce implicaţii pot avea vorbele pe care le rostesc şi care pot lovi departe, foarte greu, chiar mortal, în interesele naţionale ale unei Românii care se doreşte a fi recunoscută drept stat de drept, ca atare stat membru cu drepturi depline în Uniunea Europeană şi în NATO.

acum 5 zile · comentarii (86)

Chiar dacă există o sentinţă a Curţii de Apel Bucureşti prin care se constată calitatea de colaborator al Securităţii, Pr. Ioan Ică senior a fost omagiat de Biserica Ortodoxă la implinirea vârstei de 85 de ani. Î.P.S. Laurenţiu Streza a mulţumit lui Dumnezeu „pentru lucrarea extraordinară care s-a împlinit printr-un ales al Lui, prin profesorul de vocaţie (Ioan Ică senior).”

acum 6 zile · comentarii (53)

Peste 60% din localităţile Republicii Moldova vor vota Unirea cu România până la finele lui 2018. S-a început cu o localitate pe zi şi s-a ajuns şi la patru-cinci. Dar acesta este doar vârful aisbergului: multe aşteaptă 27 martie 2018 sau 1 decembrie 2018 pentru ca festivalul să fie complet.

acum 7 zile · comentarii (28)

Şi despre acest dosar important aflat la DNA opinia publică, cetăţenii cinstiţi cărora li s-a adresat Laura Codruţa Kovesi, trebuie să ştie în ce stadiu de cercetare se află, la fel ca şi în cazul altor dosare grele, pentru a fi preîntâmpinate vulnerabilităţi ca în cazul Microsoft sau altele, care s-au prescris. Trebuie mai multă transparenţă publică, periodic, opinia publică să fie informată despre stadiul cercetărilor în dosarele grele.

acum 10 zile · comentarii (2)

Între 29 ianuarie şi 2 februarie, un grup de experţi din cadrul Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) a vizitat Republica Moldova pentru a ajuta la redactarea şi punerea în aplicare a documentelor strategice ale ţării, inclusiv strategia naţională de apărare şi strategia militară, precum şi planurile de acţiune aferente.

acum 13 zile · comentarii (11)

Când am ajuns la Ministerul Muncii, şefa Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse (ANES) era doamna Ioana Cazacu. Avea deja faima unei megaspecialiste în plimbări aiurea pe banul public şi se vorbea că e protejată de doamna ministru şi de SRI. Am fost sfătuit de ministru să îmi văd de treaba mea cu „ţiganii“ şi să nu mă bag unde nu mă pricep, că doar eram secretarul de stat trimis de Dacian şi nu prietenul lui Dragnea.

acum 16 zile · comentarii (24)

Miercuri, la Strasbourg, pe agenda plenului Parlamentului European, este înscrisă dezbaterea pe problema atât de sensibilă ce priveşte existenţa unor posibile atacuri grave şi persistente la adresa Statului de drept din România, pornindu-se de la pachetul legilor justiţiei aprobate deja de Parlamentul României. Să aşteptăm să vedem ce se va spune mâine pe acest subiect şi, din ce ştiu până acum, vor fi foarte multe de comentat.

acum 19 zile · comentarii (6)
Postari Recente