Şofer prins beat de către poliţişti

Şofer prins beat de către poliţişti

Un bărbat de 53 de ani din Stănceşti a a fost prins aseară de către poliţiştii din localitate în timp ce conducea beat. Şoferul a fost oprit în trafic pentru verificări pe DJ 16, însă în timp ce vorbea cu poliţiştii, aceştia au simţit că miroase a alcool.

Două zile de blues în week-end

Două zile de blues în week-end

După ce prima ediţie a festivalului  BLUZĂU organizată în anul 1995, a deschis buzoienilor pofta pentru jazz şi blues, Asociaţia Hair în colaborare cu Fundaţia pentru Tineret au hotărât ca iniţiativa să continue anual.

S-au încheiat lucrările de modernizare a pieţei Micro 5

S-au încheiat lucrările de modernizare a pieţei Micro 5

Autorităţile locale au finalizat vineri lucrările de modernizare a pieţei agroalimentare din cartierul buzoian Micro 5, care au constat în ridicarea unei hale cu pereţi metalici, prevăzută cu 12 standuri şi 15 tarabe pentru legumicultori. Complexul agroalimentar va fi inaugurat la începutul săptămânii viitoare.

Un biciclist beat a alarmat poliţia degeaba

Un biciclist beat a alarmat poliţia degeaba

Dispeceratul de poliţie fost sesizat aseară prin numărul unic de urgenţă 112 de către un bărbat de 41 de ani care reclama faptul că, în timp ce circula cu bicicletaspre casă a fost acroşat de către un autoturism , iar şoferul a fugit de la locul accidentului.

Ovidiu Nica, un maestru al aeromodelelor

Ovidiu Nica, un maestru al aeromodelelor

Ceea ce pentru mulţi pare doar o joacă de copii, pentru Ovidiu Nica este o profesie, şi nu una oarecare ci una cât se poate serioasă. Construieşte machete de avioane de când era mic, iar de ani buni îi învaţă şi pe alţii meşteşugul aeromodelelor la Palatul Copiilor. A făcut performanţă în domeniu, a adunat peste 1 000 de premii şi este pretutindeni apreciat şi respectat. Ca recunoaştere a meritelor în aeromodelism i s-a fos

Au schimbat haina militară cu ţinuta de seară

Au schimbat haina militară cu ţinuta de seară

Au renunţat pentru câteva ore la uniforma militară şi la viaţa cazonă şi s-au distrat de minune alături de cei cărora de obicei li se adresează cu “să trăiţi”. Elevii de anul I ai Şcolii de Maiştri şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene Traian Vuia de la Boboc au petrecut aseară la balul organizat special pentru ei într-un restaurant din Buzău.

Buzoienii continuă să facă glume proaste la 112

Buzoienii continuă să facă glume proaste la 112

De aproape patru ani, orice urgenţă poate fi sesizată la numărul unic de urgenţă 112, iar de acolo apelurile sunt direcţionate în funcţie de situaţie la Poliţie, Ambulanţă sau Pompieri. În fiecare zi, numai Poliţia recepţionează zeci de apeluri de ajutor de la cei aflaţi în situaţii speciale. Însă unele dintre ele nu sunt sesizări, ci doar glume proaste.

Dan Manciulea, pompierul care cântă şi compune

Dan Manciulea, pompierul care cântă şi compune

Locotenent colonelul Dan Manciulea este şeful pompierilor din Râmnicu Sărat, dar când nu este la serviciu este chitarist în trupa sa de folk. El are 40 de ani şi este foarte îndrăgit de subalterni pentru că este un şef atipic. După ce pleacă de unitate, Dan manciulea se întâlneşte cu colegii la repetiţiile formaţiei sale „Forţele de Muncă”, unde pun la punct armonia şi textele melodiilor.

Prin intermediul programelor academice şi instituţiilor cu renume internaţional, Statele Unite oferă oportunităţi  de studiu extraordinare studenţilor,  viitorilor studenţi şi adulţilor care doresc să se perfecţioneze în domeniul lor.  Ai doar 5 paşi de parcurs pentru a urma un program de studii în SUA:

acum 4 ore · comentarii (2)

Observ că nu le pasă guvernanţilor de manifestaţiile care se petrec aproape zilnic. În Bucureşti şi în alte oraşe ale ţării. Au văzut că sunt paşnice, că protestatarii pleacă liniştiţi acasă, iar pe ei  nu-i opreşte nimic să-şi continue opera de reîncălecare a justiţiei. Ignoră, pur şi simplu, reacţiile magistraţilor, a presei independente şi a manifestaţiilor paşnice.

acum 3 zile · comentarii (56)

Inevitabilul s-a produs. Regele Mihai I a murit. România va fi în doliu. Va fi multă ipocrizie, dar şi câteva regrete sincere. Şi eu sunt trist, dar nu pentru că a murit Mihai I, ci pentru că desesul lui îmi reaminteşte cum a murit ideea de monarhie în România. E un coşmar de care nu vreau să-mi aduc aminte, dar care mă bântuie din când în când…

acum 6 zile · comentarii (33)

Pe 5 noiembrie, site-ul de promovare a propagandei pro-Kremlin Frumuseţele României a publicat articolul „Respect! Bravo Putin – Declaraţia ţarului care a încântat întreaga EUROPĂ” de către administratorul Mihai. De altfel, autorul nu a făcut altceva decât să scoată „de la naftalină” o dezinformare mai veche, pe care o reactualizează în scop de clickbait.

acum 7 zile · comentarii (93)

Sunt din ce în ce mai vizibile asemănările dintre Liviu Dragnea şi Ceauşescu. Dar şi câteva deosebiri majore. Dragnea este încolţit din toate părţile, în principal de către instituţii din justiţie,  dar se vede în continuare  liderul providenţial care va aduce României bunăstare şi progres. Iată ce declara Dragnea de 1 Decembrie: „Sunt din păcate unii care confundă parteneriatele cu slugărnicia”.

acum 9 zile · comentarii (68)

Dacă adevărul istoric ar fi fost cunoscut de toţi românii aşa cum a fost el în realitate, dacă nu ar fi fost ascuns aproape în totalitate, dacă manualele de istorie nu ar fi fost doar mijloace de îndoctrinare şi manipulare în masă, altfel ar fi arătat România de astăzi, care sărbătoreşte 100 de ani de existenţă. Poate n-am fi avut acum o Românie bulversată, cu scara valorilor inversată de nişte politicieni corupţi.

acum 11 zile · comentarii (0)

Exact ca în cazul OUG 13, Iordache se încurcă în minciuni, care de care mai gogonată. În speranţa că ne fraiereşte pe noi toţi, fiind mai proşti decât el. N-a aflat zicerea din înţelepciunea populară: „cea mai bună dovadă de prostie este să-i crezi proşti pe ceilalţi”. Din experienţa legată de OUG 13, şi din primele discuţii din Comisia speciala n-a înţeles nimic. Merge mai departe din minciună în minciună.

acum 11 zile · comentarii (10)

Orice acţiune - inclusiv una politică, comunicaţională, informaţională – se judecă după finalitate. Are un obiectiv, o planificare, nişte mijloace de exprimare, instrumente, oameni, resurse şi, în final, o concluzie, o realizare. Abia ceea ce se obţine după derularea acţiunii este definitoriu pentru a marca faptul că am avut la bază o politică bună sau mai puţin bună.

acum 14 zile · comentarii (4)