Bucur contribuie la plata datoriilor Gloriei

Bucur contribuie la plata datoriilor Gloriei

Costel Bucur ajută Gloria! Cercetat penal, în aceste zile, împreună cu Mihai Marin, pentru neplata impozitelor către stat, fostul patron se arată dispus să plătească o parte din datorii. El a declarat că va veni la Buzău săptămâna aceasta şi va achita o parte din datoria către fisc.

Încă trei cazuri de gripă nouă confirmate la Buzău

Încă trei cazuri de gripă nouă confirmate la Buzău

Direcția de Sănătate Publică a primit în ultimele 24 de ore confirmarea a încă trei cazuri de gripă nouă. Astfel, numărul persoanelor infestate din Buzău a crescut la 12. Cadrele medicale atrag atenția cetățenilor că pericolul nu a trecut și îi sfătuiesc să se protejeze în continuare.

Mai bine de jumătate dintre buzoieni au votat

Mai bine de jumătate dintre buzoieni au votat

Cetăţenii cu drept de vot ai Buzăului au luat cu asalt, spre seară, secţiile de votare, iar procentele au continuat să crească de la o oră la alta. Până la ora 19.00 mai bine de jumătate dintre locuitorii cu drept de vot ai Buzăului s-au prezentat la urne, prezenţa ridicându-se la 52, 47 % pentru alegerea preşedintelui ţării, iar 49,78 % pentru referendumul privind reducerea numărului de parlamentari şi înfiinţarea Parlamentu

Buzoienii continuă să voteze

Buzoienii continuă să voteze

Prezenţa la vot a buzoienilor a crescut în trei ore cu peste 15 procente. Dacă până la ora 13.00 au votat 22,52 % dintre cetăţenii cu drept de vot din judeţ, până la ora 16.00 s-au prezentat la urne pentru alegerea preşedintelui 37,68% dintre alegătorii buzoieni. Pentru referendum şi-au exercitat dreptul de vot 35, 61% dintre cetăţeni.

Buzoienii continuă să vină la vot în număr destul de mare

Buzoienii continuă să vină la vot în număr destul de mare

Prezenţa la vot continuă să crească destul de mult de la o oră la alta la Buzău. Dacă până la ora 10.00, peste 7% dintre buzoieni au votat, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Judeţean Buzău, 22, 52% dintre cetăţeni cu drept de vot ai judeţului şi-au exercitat dreptul de alegere a preşedintelui până la ora 13.00.

Show de senzaţie, marca Gyuri Pascu

Show de senzaţie, marca Gyuri Pascu

Prezent la cea de-a 14 ediţie a festivalului de ritm and blues “Bluzău 2009”, Gyuri Pascu şi  The Blue Workers au făcut senzaţie în cadrul unui concert maraton ce a durat mai bine de două ore imediat după miezul nopţii.

Colectarea selectivă a gunoaielor, un eşec

Colectarea selectivă a gunoaielor, un eşec

Colectarea selectivă a deşeurilor este la Buzău un simplu slogan de care nimeni nu pare să se sinchisească. Platformele de gunoi sunt în permanenţă mizerabile, iar pubelele în care ar trebui să fie depozitate deşeurile din plastic, sticlă sau hârtie lipsesesc din majoritatea cartierelor.

Prin intermediul programelor academice şi instituţiilor cu renume internaţional, Statele Unite oferă oportunităţi  de studiu extraordinare studenţilor,  viitorilor studenţi şi adulţilor care doresc să se perfecţioneze în domeniul lor.  Ai doar 5 paşi de parcurs pentru a urma un program de studii în SUA:

acum 4 ore · comentarii (2)

Observ că nu le pasă guvernanţilor de manifestaţiile care se petrec aproape zilnic. În Bucureşti şi în alte oraşe ale ţării. Au văzut că sunt paşnice, că protestatarii pleacă liniştiţi acasă, iar pe ei  nu-i opreşte nimic să-şi continue opera de reîncălecare a justiţiei. Ignoră, pur şi simplu, reacţiile magistraţilor, a presei independente şi a manifestaţiilor paşnice.

acum 3 zile · comentarii (56)

Inevitabilul s-a produs. Regele Mihai I a murit. România va fi în doliu. Va fi multă ipocrizie, dar şi câteva regrete sincere. Şi eu sunt trist, dar nu pentru că a murit Mihai I, ci pentru că desesul lui îmi reaminteşte cum a murit ideea de monarhie în România. E un coşmar de care nu vreau să-mi aduc aminte, dar care mă bântuie din când în când…

acum 6 zile · comentarii (33)

Pe 5 noiembrie, site-ul de promovare a propagandei pro-Kremlin Frumuseţele României a publicat articolul „Respect! Bravo Putin – Declaraţia ţarului care a încântat întreaga EUROPĂ” de către administratorul Mihai. De altfel, autorul nu a făcut altceva decât să scoată „de la naftalină” o dezinformare mai veche, pe care o reactualizează în scop de clickbait.

acum 7 zile · comentarii (93)

Sunt din ce în ce mai vizibile asemănările dintre Liviu Dragnea şi Ceauşescu. Dar şi câteva deosebiri majore. Dragnea este încolţit din toate părţile, în principal de către instituţii din justiţie,  dar se vede în continuare  liderul providenţial care va aduce României bunăstare şi progres. Iată ce declara Dragnea de 1 Decembrie: „Sunt din păcate unii care confundă parteneriatele cu slugărnicia”.

acum 9 zile · comentarii (68)

Dacă adevărul istoric ar fi fost cunoscut de toţi românii aşa cum a fost el în realitate, dacă nu ar fi fost ascuns aproape în totalitate, dacă manualele de istorie nu ar fi fost doar mijloace de îndoctrinare şi manipulare în masă, altfel ar fi arătat România de astăzi, care sărbătoreşte 100 de ani de existenţă. Poate n-am fi avut acum o Românie bulversată, cu scara valorilor inversată de nişte politicieni corupţi.

acum 11 zile · comentarii (0)

Exact ca în cazul OUG 13, Iordache se încurcă în minciuni, care de care mai gogonată. În speranţa că ne fraiereşte pe noi toţi, fiind mai proşti decât el. N-a aflat zicerea din înţelepciunea populară: „cea mai bună dovadă de prostie este să-i crezi proşti pe ceilalţi”. Din experienţa legată de OUG 13, şi din primele discuţii din Comisia speciala n-a înţeles nimic. Merge mai departe din minciună în minciună.

acum 11 zile · comentarii (10)

Orice acţiune - inclusiv una politică, comunicaţională, informaţională – se judecă după finalitate. Are un obiectiv, o planificare, nişte mijloace de exprimare, instrumente, oameni, resurse şi, în final, o concluzie, o realizare. Abia ceea ce se obţine după derularea acţiunii este definitoriu pentru a marca faptul că am avut la bază o politică bună sau mai puţin bună.

acum 14 zile · comentarii (4)