A dat cu bâta-n geamul maşinii

A dat cu bâta-n geamul maşinii

Un bărbat din Breaza a trăit aseară o experienţă înfricoşătoare, în timp ce îşi aştepta un prieten într-o maşină parcată pe dreapta drumului judeţean. Brusc, bărbatul s-a trezit cu o bâtă în geamul portierei dreapta faţă şi apoi cu încă o lovitură în parbriz.

Buzăul, un oraş ocolit de mansardare

Buzăul, un oraş ocolit de mansardare

Mansardarea blocurilor, a fost considerată de mulţi întreprinzători ca o afacere imobiliară profitabilă, iar de unii proprietari de apartamente drept o soluţie la problemele legate de izolaţia teraselor. Nici unii nici ceilalţi nu au avut satisfacţie pentru că ideea pur şi simplu nu a prins la Buzău.

Ionela Goran şi Paula Teodorescu pe bară în acest campionat

Ionela Goran şi Paula Teodorescu pe bară în acest campionat

Ambele sunt programate la operaţii la ligamenete. Fetele au jucat accidentate cât au putut dar problemele de sănătate le obligă să ia măsuri.Echipa feminină de handbal Astral Buzău a primit două lovituri puternice. Prinsă în lupta pentru ocuparea unei poziţii care să-i permită participarea într-o Cupă Europeană, Astralul nu va mai putea conta pentru acest campionat pe două jucătoare foarte importante.

Muzeul Chihlimbarului are nevoie de 800 de mii de lei pentru renovare

Muzeul Chihlimbarului are nevoie de 800 de mii de lei pentru renovare

Muzeul chihlimbarului din comuna Colţi, judeţul Buzău, al doilea din Europa, funcţionează de jumătate de an într-o singură cameră, de câţiva metri pătraţi, deoarece restul clădirii s-a degradat puternic din cauza ploilor. Primăria a reuşit cu forţe proprii şi bani din bugetul local să repare acoperişul, pentru a face faţă zăpezilor de peste iarnă, însă nu găseşte fonduri pentru refacerea pereţilor şi a zidurilor dete

Maria Zăinescu şi-a dedicat tinereţea bătrânilor nevoiaşi

Maria Zăinescu şi-a dedicat tinereţea bătrânilor nevoiaşi

S-a născut într-o familie de muncitori şi era cel ai mare din cei patru copii ai familiei. De mică a avut grijă de cele două surori iar cu fratele său a avut o relaţie specială. Iubeşte oamenii şi iubeşte să îi vadă fericiţi pe cei din jurul său. Este vorba despre Maria Mirela Zăinescu, directoarea Căminului de Bătrâni Marghiloman, care la numai 30 de ani s-a angajat să stea lângă batrâni muribunzi care nu mai au pe nim

Prin intermediul programelor academice şi instituţiilor cu renume internaţional, Statele Unite oferă oportunităţi  de studiu extraordinare studenţilor,  viitorilor studenţi şi adulţilor care doresc să se perfecţioneze în domeniul lor.  Ai doar 5 paşi de parcurs pentru a urma un program de studii în SUA:

acum 4 ore · comentarii (2)

Observ că nu le pasă guvernanţilor de manifestaţiile care se petrec aproape zilnic. În Bucureşti şi în alte oraşe ale ţării. Au văzut că sunt paşnice, că protestatarii pleacă liniştiţi acasă, iar pe ei  nu-i opreşte nimic să-şi continue opera de reîncălecare a justiţiei. Ignoră, pur şi simplu, reacţiile magistraţilor, a presei independente şi a manifestaţiilor paşnice.

acum 3 zile · comentarii (56)

Inevitabilul s-a produs. Regele Mihai I a murit. România va fi în doliu. Va fi multă ipocrizie, dar şi câteva regrete sincere. Şi eu sunt trist, dar nu pentru că a murit Mihai I, ci pentru că desesul lui îmi reaminteşte cum a murit ideea de monarhie în România. E un coşmar de care nu vreau să-mi aduc aminte, dar care mă bântuie din când în când…

acum 6 zile · comentarii (33)

Pe 5 noiembrie, site-ul de promovare a propagandei pro-Kremlin Frumuseţele României a publicat articolul „Respect! Bravo Putin – Declaraţia ţarului care a încântat întreaga EUROPĂ” de către administratorul Mihai. De altfel, autorul nu a făcut altceva decât să scoată „de la naftalină” o dezinformare mai veche, pe care o reactualizează în scop de clickbait.

acum 7 zile · comentarii (93)

Sunt din ce în ce mai vizibile asemănările dintre Liviu Dragnea şi Ceauşescu. Dar şi câteva deosebiri majore. Dragnea este încolţit din toate părţile, în principal de către instituţii din justiţie,  dar se vede în continuare  liderul providenţial care va aduce României bunăstare şi progres. Iată ce declara Dragnea de 1 Decembrie: „Sunt din păcate unii care confundă parteneriatele cu slugărnicia”.

acum 9 zile · comentarii (68)

Dacă adevărul istoric ar fi fost cunoscut de toţi românii aşa cum a fost el în realitate, dacă nu ar fi fost ascuns aproape în totalitate, dacă manualele de istorie nu ar fi fost doar mijloace de îndoctrinare şi manipulare în masă, altfel ar fi arătat România de astăzi, care sărbătoreşte 100 de ani de existenţă. Poate n-am fi avut acum o Românie bulversată, cu scara valorilor inversată de nişte politicieni corupţi.

acum 11 zile · comentarii (0)

Exact ca în cazul OUG 13, Iordache se încurcă în minciuni, care de care mai gogonată. În speranţa că ne fraiereşte pe noi toţi, fiind mai proşti decât el. N-a aflat zicerea din înţelepciunea populară: „cea mai bună dovadă de prostie este să-i crezi proşti pe ceilalţi”. Din experienţa legată de OUG 13, şi din primele discuţii din Comisia speciala n-a înţeles nimic. Merge mai departe din minciună în minciună.

acum 11 zile · comentarii (10)

Orice acţiune - inclusiv una politică, comunicaţională, informaţională – se judecă după finalitate. Are un obiectiv, o planificare, nişte mijloace de exprimare, instrumente, oameni, resurse şi, în final, o concluzie, o realizare. Abia ceea ce se obţine după derularea acţiunii este definitoriu pentru a marca faptul că am avut la bază o politică bună sau mai puţin bună.

acum 14 zile · comentarii (4)