Soţul Gabrielei Vrânceanu Firea a fost înmormântat astăzi la cimitirul „Sfânta Vineri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După operaţia de transplant de rinichi de la Cluj, Răsvan Firea (52 de ani) a fost adus, sâmbătă, la Spitalul Fundeni din Capitală, în stare gravă. 

Mai citiţi:

Soţul Gabrielei Vrânceanu Firea a murit în urma unui accident vascular

UPDATE: Soţul prezentatoarei de la Antena 3 a fost înmormântat, conform anunţului iniţial, în Capitală la cimitirul „Sfânta Vineri“

Răsvan Firea, membru al Comisiei de Marketing a FR Atletism, a suferit un accident vascular şi, în urma complicaţiilor, a încetat din viaţă duminică, în jurul orei 7.00. Înmormântarea are loc astăzi, la ora 13.30, la cimitirul „Sfânta Vineri“ din Capitală.

În urmă cu patru luni, Răsvan Firea a găsit un donator compatibil la Cluj, asta după ce, timp de patru ani, se aflase pe listele de aşteptare pentur un rinichi, în Bucureşti.

CLICK.ro: A murit soţul Gabrielei Vrânceanu Firea

Soţul prezentatoarei de la Antena 3 era foarte bolnav, având patologii multiple, pe lângă insuficienţa renală gravă, potrivit unor surse medicale. În plus, în 1998 el suferise un infarct. Potrivit profesorului Dan Tulbure, şeful Terapiei Intensive, de la Spitalul Fundeni, din Bucureşti, soţul Gabrielei Vrânceanu Firea a ajuns în secţia pe care o conduce, sâmbătă.

„A fost internat aici mai puţin de 24 de ore, cu un accident vascular cerebral foarte grav, care a fost deasupra resurselor terapeutice", a declarat prof. dr. Tulbure.

Răsvan şi Gabriela Vrânceanu Firea erau căsătoriţi de aproape 17 ani şi au un fiu în vârstă de 14 ani.

Decesul bărbatului are loc la numai două săptămâni de la dispariţia mamei sale, Elena Firea, fost arbitru internaţional şi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite