Topul celor mai frumoase braşovence ale anului 2010 (GALERIE FOTO)

Şase tinere frumoase şi deştepte ne-au reprezentat ţara, anul acesta, la concursurile internaţionale de frumuseţe. Pe lângă acestea, alte patru modele înaintează cu viteză spre succes. Apariţiile pe copertele revistelor de frumuseţe şi participarea la „Miss World Romania" sunt doar câteva dintre performanţele tinerelor braşovence.  

Ştiri pe aceeaşi temă

Oana Paveluc (19 ani) a devenit cunoscută în toată ţara după ce a câştigat, în 14 iulie, titlul de „Miss Universe România 2010".  Aşa cum şi ea recunoaşte, imediat după încoronare viaţa i s-a schimbat. Au urmat şedinţe foto pentru un catalog de rochii de seară la New York, invitaţia de a prezenta colecţiile creatoarei de modă Sheri Hill şi pregătiri intense, pentru concursul „Miss Universe 2010", desfăşurat, în august, în Las Vegas.

Cele şase tinere care ne-au reprezentat la concursurile internaţionale de frumuseţe au avut misiunea importantă de a ne promova ţara. „Tinerele acestea frumoase au o misiune importantă în ceea ce priveşte promovarea ţării noastre. Încercăm să trimitem fete cât mai pregătite pentru a spăla imaginea proastă pe care o au străinii despre noi", a declarat Camelia Seceleanu, IT & Events Manager InfoFashion Platinum Agency.

Model de succes

De 12 ani modellingul face parte din viaţa Andradei Costina Fliundra, de 21 de ani. Carisma, naturaleţea şi ambiţia i-au adus Andradei numeroase titluri de miss. Numai anul acesta, tânăra a participat la „Miss Universe România 2010", unde a fost desemnată Miss Popularitate. A câştigat locul II şi titlul de Miss Elegance la concursul „Miss 7 Continents", desfăşurat în Armenia, iar luna aceasta a plecat în Nurnberg, Germania cu speranţa că va cuceri titlul de „Queen of The World".

Numeroase participări la concursuri a avut şi frumoasa Laura Bărzoiu (22 ani). Fata cu ochi căprui, păr şaten şi un zâmbet minunat a reuşit să impresioneze prin frumuseţea şi rafinamentul ei juriile mai multor competiţii internaţionale. Braşoveanca face modelling de şapte ani şi ne-a reprezentat ţara la concursurile de frumuseţe din Macedonia, Albania şi Polonia. Cea mai recentă performanţă a Laurei este clasarea printre cele 20 de semifinaliste la concursul „Miss Supranational" organizat, în luna august, în Polonia.Siluetă de nota 10, menţinută prin sport

Dacă vă întrebaţi care este secretul unui corp de invidiat, exemplul Larisei Boriceanu (24 de ani) este unul foarte bun. Conştientă că trebuie să arate foarte bine, tânăra practică tae-bo-ul de şase ani. Larisa ne-a reprezentat în septembrie, la concursul „Miss Friendship International" din China, unde a câştigat un titlu de Miss Charm şi s-a clasat în top 15.„Bride of The World" a încercat să devină Roxana Elena Rus (29 de ani). De-a lungul celor 13 ani de când face modelling, Roxana a câştigat, printre altele, titlul de World Bikini Model în Malta şi Miss Sahara Desert în Tunisia. Anul acesta, s-a clasat în top 10 la concursul „Bride of The World" din Singapore.
Şi Ionela Chelmu (20 de ani) a participat în anul care tocmai se încheie la „Beauty of the World 2010", concurs organizat în China, unde a fost desemnată Miss Popularitate. Chiar dacă face modelling doar de doi ani, ambiţia şi frumuseţea ei promit să îi aducă multe titluri de miss.Carieră de succes în modelling


Cu paşi repezi vin din urmă alte patru frumuseţi ale Braşovului. La numai 18 ani şi la doar un an de experienţă în modelling, Oana Vîrlan a atins performanţe deosebite. A participat la multe prezentări şi campanii pentru diverşi designeri şi a apărut pe coperta unei reviste de frumuseţe.Promiţătoare sunt şi performanţele Teodorei Ioana Şaramet (17 ani) şi Ioanei Denisa Pastor (21 de ani), care au participat anul acesta la Miss World Romania", concurs desfăşurat la Buşteni.
Luna aceasta, Andreea Rotaru (24 de ani) a câştigat Miss Tourism Romania 2010 şi ne va reprezenta la finala internaţională din Malezia.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:citeste totul despre: