Poliţiştii braşoveni vor acţiona, în aceste zile, după planul naţional „Riposta“

Poliţiştii braşoveni vor acţiona, în aceste zile, după planul naţional „Riposta“

Acţiunea poliţiştilor va dura trei zile Foto: arhivă

„Riposta" se va desfăşura în perioada 11-13 noiembrie, pe raza întregului judeţ. Unul din obiectivele planului este creşterea autorităţii poliţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

La acţiune, pe lângă poliţiştii din IPJ, vor participa şi colegi din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Braşov şi ai Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov. În total, vor fi 300 de poliţişti, care sprijiniţi şi de jandarmi, vor acţiona în sistem integrat.

„Obiectivele acțiunilor sunt creşterea autorităţii poliţiei şi asigurarea respectării legii, întărirea prezenţei echipelor de patrulare în zonele de risc criminogen, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc în spațiul public, desfăşurarea de acţiuni specifice punctuale pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor urmărite și a celor care încalcă prevederile legale,

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

precum și asigurarea interoperabilităţii structurilor de poliţie și a forțelor necesare pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă în mediul stradal, a furturilor și a evaziunii fiscale sub toate formele de manifestare a acesteia", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.


citeste totul despre: