FOTOGALERIE Distracţie şi relaxare la Smile Aqua Park din Noua

FOTOGALERIE Distracţie şi relaxare la Smile Aqua Park din Noua

Distracţia va fi la ea acasă, la Hălchiu Foto: Bogdan Crăciun

Cel mai mare parc acvatic din România, situat în cartierul Noua din Braşov, a fost redeschis pentru public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Căldura de afară i-a îndemnat pe braşovenii şi pe turiştii de toate vârstele să iasă din case şi să se bălăcească în aer liber. Parcul acvatic din Braşov, redeschis după o pauză de doi ani, are o suprafaţă de aproximativ patru hectare.


Într-un singur loc puteţi beneficia de cele mai mari tobogane din ţară, piscine de relaxare, terenuri de fotbal, restaurante şi un bar pe apă. Şapte tobogane de apă, dintre care trei pentru colaci și un tobogan multipistă, două piscine de relaxare, una dintre ele permiţând plimbarea cu colacul pe tot perimetrul riverului în aproximativ o oră, un restaurant, o zonă pentru grătar, un bar pe apă, patru terenuri de fotbal, şi o scenă pentru concerte.


Toboganul multipistă a atras cele mai multe persoane. „Când te dai pe toboganul ăsta este ca şi cum ai cădea din pod în şură. E păcat însă că toate astea se petrec în mai puţin de 5 secunde, dar până la apusul soarelui tot urcăm şi coborâm", a spus Cătălin Baiu.


Fie că sunt bunici, părinţi sau copii, cu toţii au fost în siguranţă, pentru că au fost sub atenta supraveghere a 40 de supraveghetori. „Mă simt foarte bine aici. M-am relaxat la soare, în apă şi avut parte de o zi frumoasă", a declarat Lucia Domokos.


Cei care au vrut să se răcorească şi-au putut cumpăra o bere cu 5 lei sau un suc cu 4 lei. De asemenea, cei cărora le-a fost foame au putut cumpăra mici cu 2 lei bucata, ciorbă de burtă cu 8 lei sau o porţie de tochitură cu 7 lei.


Biletul de intrare este de 20 de lei de luni până vineri şi de 35 de lei sâmbăta şi duminica. În plus, copiii care au până 1,30 metri beneficiază de gratuitate.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:citeste totul despre: