Fabrica de componente Airbus, de la Ghimbav, caută 100 de muncitori

Fabrica de componente Airbus, de la Ghimbav, caută 100 de muncitori

Braşov: Premium AEROTEC începe producţia de piese pentru avioane la Ghimbav

Compania Premium Aerotec anunţă că va scoate la concurs încă 100 de locuri de muncă, până la sfârşitul anului. Oficialii au, însă, şi o condiţie la angajare: cunoaşterea obligatorie a limbii germane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania Premium Aerotec, care a deschis în acest an o fabrică la Ghimbav, a început să recruteze 100 de oameni prin intermediul firmelor de recrutare a forţei de muncă. Compania caută personal din mai multe specializări - de la electricieni şi mecanici de întreţinere până la ingineri şi contabili seniori - toţi trebuind să cunoască limba germană.

Fabrica, construită pe o suprafaţă de 60.000 de metri pătraţi în incinta producătorului de elicoptere IAR, a început producţia în luna ianuarie. Cele 100 de persoane care urmează a fi recrutate se vor adăuga celorlalte 100 care deja lucrează în cadrul fabricii deschise în luna ianuarie.

Potrivit bzb.ro, în fabrica de la Ghimbav, Premium Aerotec va produce şi va monta piese metalice „pentru toate programele Airbus (familia A320, A330/A340, A380)”, urmând ca noua unitate de producţie să fie complet integrată în lanţul de producţie al fabricilor germane ale Premium AEROTEC, situate în Augsburg, Bremen, Nordenham şi Varel.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

citeste totul despre: