Braşov:Târgul Slow Food, episodul patru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Week-endul acesta braşovenii îşi pot umple frigiderele şi cămările cu produse tradiţionale create în gospodăriile ţărăneşti din judeţul Braşov.

Cea de-a patra ediţie a Târgului Slow Food reuneşte, în curtea Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu”, 22 de producători cu oferte de calitate superioară: păstrăv afumat, magiun de Topoloveni, brânză de burduf, mezeluri de Şercaia, miere ecologică, produse de carmangerie din Rupea, gemuri de Saschiz (Mures), cremvursti de Codlea, ulei de nuca presat la rece sunt doar câteva dintre produsele 100% naturale cu care micii producători îi vor îmbia pe braşoveni.

Produse exotice

Oferta variată a producătorilor români va fi competată de cea a invitaţilor din afara României. Reprezentanţi ai unor mici producători italieni, greci sau francezi le vor oferi clienţilor produse ca Parmiggiano di Parma, Pecorino di Sarda, Prosciutto crudo di Parma, Paste di mandorla, precum şi mezeluri din carne de mistreţ, căprioară, măgar, raţă, brânzeturi şi vinuri din Auvergne, Bordeaux si Lyon. Târgul Slow Food a devenit deja tradiţional la Braşov, motiv pentru care organizatorii au decis să-l prelungească de această dată şi în ziua de duminică.
La ediţia de luna aceasta, şi Biblioteca Judeţeană va avea un stand special în cadrul târgului, unde îşi va prezenta oferta de servicii.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite