Braşov: Femeia ucisă în autobuz va fi înmormântată de vecini

Braşov: Femeia ucisă în autobuz va fi înmormântată de vecini

Lucica Nagy

Lucica Nagy, femeia de 31 de ani care a fost înjunghiată de soţul ei, luni seara, în autobuzul 28 al RAT Braşov va fi înmormântată astăzi, în cimitirul din Stupini.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei care o vor conduce pe ultimul drum sunt vecinii, colegii de muncă şi câţiva prieteni. Banii de înmormântare au fost trimişi de tatăl şi de cei trei fraţi ai victimei, care muncesc în Spania. Un ajutor bănesc au oferit şi foştii colegi de muncă ai Lucicăi, iar vecinii s-au ocupat de pregătirile de înmormântare.

Pentru mai multe informaţii de la locul crimei, CLICK AICI

În plus, educatoarele de la Grădiniţa nr. 16 din Stupini, cea pe care o frecventează copiii soţilor Nagy au început să strângă ajutoare pentru cei mici rămaşi fără părinţi.

Femeia înjunghiată în autobuz vroia să-şi abandoneze copiii şi soţul

Soarta copiilor rămâne neclară

Cei patru copii ai soţilor Nagy, care au vârste cuprinse între 5 şi 12 ani nu ştiu încă  cine îi va creşte. La vizita făcută marţi de doi angajaţi de la Protecţia Copilului, mătuşa victimei, Maria Baroti s-a angajat să aibă grijă de copii până când mama lor va fi înmormântată.

De mâine însă, nu se ştie dacă micuţii vor fi predaţi Protecţiei Copilului sau vor fi încredinţaţi vreunei rude. „Mătuşa Lucicăi a zis ca va încerca să vorbească cu soţul aflat acum în arest ca să vadă ce decizie pot lua. Ea este bolnavă şi nu-i poate creşte, dar încearcă să facă cumva ca să nu-i despartă pe copii", a spus Luminiţa Ciobanu, vecină.

Pe de altă parte, educatoarele de la Grădiniţa Nr. 16, pe care o frecventează cei mici speră ca aceştia să vină în continuare la grădiniţă. „Am început să strângem ajutoare pentru cei mici. În şedinţa pe care am avut-o cu directoarea şi comitetul de părinţi am stabilit că ar fi bine ca cei mici să frecventeze acelaşi mediu, unde au prieteni şi se simt ca acasă. Copiii trebuie să stea într-un mediu plăcut şi să fie consiliaţi după o asemenea tragedie. Le-ar fi foarte greu dacă ar schimba grădiniţa, prietenii şi multe altele", a declarat educatoarea Monica Pătraşcu.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:
citeste totul despre: