Macabra descoperire a făcut-o chiar fratele fetei care a sunat imediat la 112. Lucica Crişan a pretrecut vineri noaptea într-un club din Făgăraş. Ultima persoană care a vorbit cu ea a fost chiar fratele ei. Acesta a povestit anchetatorilor că tânăra l-a sunat vineri noaptea şi i-a spus că a ajuns acasă, fără a-i da alte detalii.

Crimă sau accident?

Anchetatorii merg acum pe două variante. Una ar fi crima. Fata ar fi putut fi ucisă de o persoană cu care s-a întors din club. A doua ipoteză este cea a unui accident nefericit. Tânăra ar fi putut adormi cu o ţigară aprinsă în mână şi din această cauză, în încăpere ar fi putut izbucni un incendiu.

Procurorii aşteaptă necropsia pentru a stabili exact care a fost cauza decesului. „ Cadavrul se află deja la Laboratorul de Medicină Legală Braşov. Aşteptăm rezultatele necropsiei pentru a vedea dacă sunt suspiciuni de omor în acest caz", ne-a declarat Sanda Mateş, prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Specialiştii vor face şi analize toxicologice pentru a vedea dacă fata avea sau nu alcool în sânge în momentul în care s-a produs decesul.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos: