Adrenalină maximă pe pista de karting de la Ghimbav

25 de karturi vă aşteaptă pe pista MasterKart de la Ghimbav. Adrenalină, distracţie şi mulţi cai putere sunt ingredientele unei curse de viteză pe pista de karting de la Braşov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lungimea circuitului de karting clasa A este de 1050 de metri. „Aici, copiii au ocazia să vadă ce înseamnă o maşină, dar mai ales o pot conduce. Adrenalina găsită pe pistă face ca 99% din clienţi să revină", a declarat Bebe Goşman, administratorul firmei.

Karturi pentru toate vârstele

Iubitorii sporturilor de motor, indiferent de vârstă sunt aşteptaţi să se distreze la Ghimbav între orele 9.00 şi 21.00.


Dacă doriţi să vă impresionaţi micuţii, nu ezitaţi să-i daţi în maşinuţe. La dispoziţia copiilor sunt puse patru karturi de dimensiuni speciale.

Maşinuţele caraghioase, aflate la doar trei cm de sol îi vor încânta nu doar pe cei mici. Şi adulţii pot închiria de aici unul dintre cele opt karturi de 11 CP sau unul dintre cele 13 karturi de 6,5 CP.

Preţuri şi condiţii

Închirierea unui kart pentru copii costă 25 lei pentru 10 minute. Un kart de 6,5 CP pentru adulţi se închiriază cu 35 lei pentru 10 minute, iar un kart mai performant de putere mai mare costă buzunar 50 lei pentru 10 minute.

 

De asemenea, pentru închirierea pistei, deţinătorii de karturi private plătesc 50 lei pe oră.

Pentru a putea conduce karturile, doritorii trebuie să prezinte un act de identitate, să completeze şi să semneze o declaraţie de participare şi să poarte în mod obligatoriu cască de protecţie. În plus, îmbrăcămintea trebuie să fie strânsă pe corp, iar încălţămintea de tip sport.

Circuitul de karting Masterkart este situat în localitatea Ghimbav, aflată pe DN1 la 6 km de oraşul Braşov, în direcţia Sibiu.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


citeste totul despre: