Razii la Brăila: Cum se spulberă afacerile prostituatelor!

Razii la Brăila: Cum se spulberă afacerile prostituatelor!

Fetitele de pe Centura, luate la intrebari de jandarmi si politisti

"Veterana", Florica Ştefan, de 37 de ani, recidivistă condamnată pentru tâlhărie şi prostituţie, a reuşit să fugă. Şapte "fetiţe", dintre care patru minore, surpinse de mai multe ori în timp ce agăţau şoferii pe Centură şi la Cabana "Stejarul", s-au pomenit cu dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Minorele au scăpat doar cu amenzi. Originare din judeţul Buzău, din comuna brăileană Viziru sau din alte sate, prostituatele care mişună, de câţiva ani, pe Şoseaua de Centură a Brăilei, sunt hărţuite, acum, de jandarmi şi poliţişti.


Şapte dintre ele s-au ales cu dosar penal, după ce au fost amendate şi "trimise la plimbare" de către oamenii legii.

În ultima vreme, raziile pe Şoseaua de Centură s-au înmulţit, iar "fetiţele" au fost nevoite să scoată banii "de la ciorap", ca să plătească amenzile.

"Poliţiştii au efectuat deseori acţiuni specifice în zone de interes operativ, pentru prevenirea acestui gen de infracţiuni. Deseori, tinerele au fost sancţionate contravenţional şi li s-au întocmit dosare penale", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, inspectorul Jenel Şogor.


Prostituată la 15 ani

Din dispoziţia procurorului Robert Gabriel Pătrănoiu, de la Parchetul de pe lângă Judecătorie, Florica Ştefan, de 37 de ani, prostituată cu state vechi şi cu o condamnare în cazier, a fost trimisă în judecată, pentru că a făcut sex pe Şcoseaua de Centură, racolându-i pe şoferii care tranzitau Brăila.

Georgiana Mădălina Poteraş, de 21 de ani, originară din judeţul Buzău, a fost, de asemenea, dată pe mâna instanţei de judecată, pentru prostituţie.

Concomitent, reprezentanţii acuzării au dispus SUP (scoaterea de sub urmărire penală) pentru alte cinci fete de moravuri uşoare, dintre care patru minore: Veronica Maria B. (24 ani), Andreea N., (17 ani), Nicoleta Isaura C. (17 ani), toate din comuna Viziru, Florentina H. (16 ani), din Mircea Vodă şi Nicoleta M. (15 ani) din Plopu, Ianca.

Razii peste razii

Minorele au primit câte o sancţiune administrativă de 500 de lei.

Ca să poate formula acuzaţiile, oamenii legii au audiat nu mai puţin de şapte martori, clienţi de-ai prostituatelor de pe Centură.

Numai anul trecut, mai precis în perioada februarie - mai 2010, poliţiştii brăileni le-au surprins în flagrant delict şi le-au amendat pe târfuliţe de cinci ori.

Pe data de 26 mai 2010, spre exemplu, Veronica B., de 24 de ani şi Andreea N., de 17 ani, racolau şoferii în zona Cabanei "Stejarilor", când au fost luate "la bani mărunţi" de către o patrulă de poliţie.

Prima a fost amendată cu 1.500 de lei, iar a doua cu 750 de lei, însă au continuat să se prostitueze.

citeste totul despre: