Dr. Alina Neacşu, cel mai bun oftalmolog din Brăila, a obţinut o bursă de studii la New York

Dr. Alina Neacşu, cel mai bun oftalmolog din Brăila, a obţinut o bursă de studii la New York

Dr. Alina Neacşu a fost votată cel mai bun oftalmolog din Brăila

Dr. Alina Neacşu este şeful secţiei Oftalmologie din cadrul Spitalului Judeţean şi şeful Centrului de Glaucom. Este singurul medic român premiat de Academia Americană de Oftalmologie şi de curând a obţinut o bursă de studii la New York.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dragostea pentru meserie a dus la performanţă şi la realizări unice. Este membru al Academiei Americane de Oftalmologie, membru al Academiei Franceze de Oftalmologie, membru al Societăţii Române de Oftalmologie şi singurul medic român premiat de Academia Americană cu The International Ophthalmologist Education Award, obţinut în 2010.
A fost de trei ori premiată în cadrul Congresului Naţional de Medicină în 2003, 2004 şi 2007. Ultimul premiu a fost pentru Cea mai Bună Lucrare de Glaucom al unuiOftalmolog Tânăr.

Dr. Alina Neacşu lângă preşedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu la inaugurarea Ambulatoriului de la JudeţeanLa capitolul realizări tânăra doctoriţă mai numără 15 materiale publicate în reviste de specialitate şi 16 prezentări la congrese naţionale şi internaţionale.

Cel mai frumos moment din carieră a fost, după cum spune ea, inaugurarea Centrului de Glaucom de la Brăila, cel mai bine dotat centru de acest gen din ţară. „Glaucomul este subspecialitatea care mă pasionează cel mai mult. Avem aici la Brăila tot ce poate exista la nivel de clinică europeană", mărturiseşte dr. Alina Neacşu.


De curând medicul a obţinut o bursă de studii în America. Ea a plecat luni la New York. Acolo îşi va petrece următoarele trei luni într-unul din marile spitale din NY unde se va pune la punct cu ultimele informaţii pe Oftalmologie.

citeste totul despre: