Botoşani: Bogdan Ota, cel mai apreciat finalist de la “Norvegienii au talent” (VIDEO)

Botoşani: Bogdan Ota, cel mai apreciat finalist de la “Norvegienii au talent” (VIDEO)

Cu talentul său Bogdan Ota a cucerit Norvegia

Compozitorul şi pianistul botoşănean Bogdan Ota  a ajuns în finala concursului "Norske talenter" cucerind publicul cu încă o melodie de a sa. Bogdan a avut cea mai mare cotă de audienţă din istoria televiziunii norvegiene şi a fost votat pentru finală de cei mai mulţi telespectatori.

Ştiri pe aceeaşi temă


Muzicianul originar din Botoşani a cucerit Norvegia cu melodiile compuse şi interpretate de el la pian. Ajuns dintr-o întâmplare la concursul "Norvegienii au talent", artistul este cotat ca având cele mai mari şanse să câştige finala. În timpul recitalului său televiziunea care transmite show-ul a înregistrat ce mai mare audienţă. Dealtfel, unul dintre reprezentanţii juriului a şi anunţat public acest lucru şi l-a lăudat pe român.


Citeşte şi : EXCLUSIV! Botoşăneanul de la "Norvegienii au talent" a ajuns în semifinală (VIDEO)


Fascinaţi de  telentul său,  Bogdan a fost întrebat de prezentatorii emisiunii ce îl inspiră ca să compună a asftel de muzică.  " În primul rând Dumnezeu şi în al doilea rând viaţa mea, ce mi se întâmplă mie în fiecare zi şi oamenilor din jurul meu. Sunt un privitor. Privesc în jurul meu şi asta mă inspiră ", a spus Bogdan Ota, aplaudat apoi de public. Membrii juriului l-au încurajat pe român  spunându-i că este făcut pentru muzică şi că se simt onoraţi că l-au jurizat. "Dacă nu câştigi, sper ca Norvegia să te vadă. Sper ca cineva să vină şi să-ţi valorifice talentul pentru ca Norvegia este binecuvantată să te aibă, " a spus unul dintre membrii juriului.

Vezi AICI  clipul cu Bogdan Ota din timpul concursului "Norske talenter"

Reamintim că botoşăneanul Bogdan Ota a ajuns să lucreze în Norvegia, la o firmă  care vinde  copiatoare, după ce a fost nevoit să plece din România întrucânt nicio casă de discuri la care a fost nu s-a arătat interesată să-l promoveze. Bogdan este absolvent al Liceului de Artă Botoşani şi al Conservatorului din Iaşi.


citeste totul despre: