Afacerea cu dulceaţă 100% naturală. Cum a reuşit o moldoveancă să transforme reţeta bunicii într-un produs tradiţional

Mihaela Rusu, din Botoşani, a reuşit să transforme o veche reţetă de dulceaţă a bunicii dintr-un sat de pe malul Prutului, într-o delicatesă recunoscută la nivel naţional. Este vorba despre o dulceaţă de trandafiri 100% naturală şi cu un gust unic. Totodată, botoşăneanca a creat în satul natal o întreagă afacere cu produse derivate din petale de trandafiri.
La fel ca si la articolul despre moldoveanca ce merge pe jos, nu s-a ingramadit nimeni la comentarii; in schimb daca era ceva de rau se bulucea prostimea ca la pomana
Ai descoperit si tu apa calda ???..... Normal ca la scandal comentam, ca jegul asta doar nu crezi ca e altceva decat o fituica de scandal ordinara.....
Mă întreb cât e trandafir, cât e zahăr în dulceața asta. Petalele de trandafir sunt ușoare, cred că 85-90% e zahăr, 10% apă și doar 1-2% trandafir în dulceața asta. Trebuie să fie foarte aromată, parfumată și dulce dar și dăunătoare pentru sănătate. Se poate însă și mai rău: zahărul pur, consumat de mai toată lumea. Dar despre asta să ne spună altă Mihaelă, Bilic!
Marmotă, toate mass-media e de scandal. Nu-ți plac criticile la adresa PSD din adevărul.ro du-te pe ziare.ro, e cel mai ordinar, fără filtre, se înjură mai rău ca pe stadion și 50% dintre comentarii sunt pro-psd. Acolo e de tine!