O femeie cu probleme psihice a fost abuzată sexual de un individ care trăieşte din ajutoare sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia abuzată are probleme psihice şi locuia singură FOTO: 123 RF
Femeia abuzată are probleme psihice şi locuia singură FOTO: 123 RF

În urmă cu câteva zile, o femeie de 58 de ani cu probleme psihice din comuna bistriţeană Teaca a fos violată de un individ din aceeaşi comună, care trăieşte din alocaţiile celor 10 copii ai săi şi ajutoare sociale. Bărbatul a fost arestat preventiv.

O femeie de 58 de ani din comuna Teaca a fost violată în urmă cu câteva zile. Aceasta locuia singură în casa în care a fost abuzată. Făptaşul, un individ de etnie romă din aceeaşi localitate, a profitat de faptul că femeia locuieşte singură şi este bolnavă, a dat buzna în casa acesteia şi a violat-o.

Bărbatul a fost identificat şi reţinut o zi mai târziu de către poliţişti. Momentan, acesta este arestat preventiv, pentru 30 de zile.

„La data de 31 iulie anul curent, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la săvârşirea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu asupra unei femei 57 de ani din Teaca. în urma activităţilor intreprinse cu operativitate de către poliţiştii Serviciului Criminalistic, al celor din cadrul secţiei şi a celor de investigatii criminale, la data de 1 august a fost identificat un bărbat de 46 de ani din Viile Tecii, bănuit de comiterea faptelor. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentat instanţe, care a dispus arestul preventiv pentru 30 de zile”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. 

Potrivit autorităţilor locale din comuna Teaca, bărbatul nu lucrează, are 10 copii şi trăieşte de pe alocaţiile acestora şi ajutoare sociale. Acesta a mai fost acuzat de furturi mărunte, comise tot în zonă.

Fiul bărbatului, în vârstă de 24 de ani, a făcut şi el un an şi patru luni de închisoare pentru act sexual cu un minor. Acesta şi-a primit condamnarea în anul 2016. Oamenii din localitate spun că şi în acest caz a fost vorba despre viol şi nu un act sexual consimţit. 

Vă mai recomandăm:

Adolescentă de 15 ani violată de propriul tată la duş. Propunerea bolnavă a bărbatului: „Hai să te spăl pe spate“

Un adolescent a abuzat sexual un copil de 9 ani şi a fugit în Marea Britanie. Poliţiştii englezi l-au găsit cu ajutorul populaţiei

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite