Municipalitatea, 18.600 de euro pentru delegatii- Revista presei

Ziarele de astăzi scriu despre banii cheltuiţi de primărie pentru delegaţiile în străinătate, dar şi despre un nou centru de consiliere al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, care se va deschide la Năsăud. 

Ştiri pe aceeaşi temă


OJPC B-N deschide un punct de informare la NăsăudDoi aprilie este termenul limita pentru depunerea proiectelor cu finantare nerambursabila, atrage atenţia Bistriteanul  Primaria va demara in  25 martie sesiunea de selectie a proiectelor care vor beneficia de finantare nerambursabila de la bugetul local al municipiului pe anul 2010.

Oficiul Judetean pentru Protecţia Consumatorilor Bistriţa-Năsăud va deschide peste aproximativ două săptămâni un punct de informare la Năsăud. Lorica Şut, directorul OJPC, spune că deschiderea acestui punct de informare coincide cu manifestarile prilejuite de Ziua Mondiala a Consumatorilor, sărbătorită în fiecare an la data de 15 martie. Detalii citiţi pe Citynews.ro

Municipalitatea, 18.600 de euro pentru delegaţii

Mesagerul scrie astăzi despre banii alocaţi anul acesta pentru reprezentarea Bistriţei în străinătate. Suma toată este cât achiziţia unui jeep şi va fi folosită pentru vizite în Charleroi (oraş din Belgia), Atena (Grecia), Hertogenbosch (Olanda), Salerno (Italia), Bruxelles (Belgia), Dunkerque (Franţa), Montreuil (Franţa), Columbus (SUA), L Aquila (Italia), Zielona Gora (Polonia).citeste totul despre: