Gabori din Mureş au tâlhărit un bătrânel din Năsăud

Gabori din Mureş au tâlhărit un bătrânel din Năsăud

Un grup de gabori din Mureş au tâlhărit un bătrânel. Foto arhivă

Un bătrân de 86 de ani din Năsăud a fost tâlhărit de patru bărbai din Târgu Mureş care trebuiau să-i repare ceternele de la casă. Deşi s-au înţeles pentru 300 de lei, unul dintre bărbaţi l-a lovit pe bătrân şi i-a luat 2000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

C. George de 86 de ani din Năsăud a vorbit joi cu nişte gabori din Târgu Mureş să-i repare ceternele de la casă, suma pentru care s-au înţeles aceştia fiind de 300 de lei. După ce i-au terminat lucrarea, bărbaţii nu s-au mulţumit cu banii oferiţi de bătrân şi l-au bătut pentru a lua mai mulţi.

După ce au plecat gaborii, bărbatul din Năsăud a sunat la poliţie şi a anunţat că i-au fost furaţi 2000 de lei din portofel de nişte bărbaţi care circulau cu o maşină de culoare albastră. „În urma măsurilor întreprinse imediat de polițiști, autoturismul în cauză a fost identificat pe raza localităţii Dumitra de lucrătorii Sectei 6 Poliţie rurală Năsăud.  Autoturism  era condus de B. Călin de 45 ani și înăuntru se aflau  B.Tiberiu de 22 ani, R. Ianoş de 37 ani, G. Mihai de 23 ani și un minor de 16 ani, toți din Tîrgu Mureș", a explicat Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Unul dintre cei din maşină a fost reşinut 2 de ore pentru tâlhărie. „În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, faţă de B. Tiberiu luîndu-se măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă", adaugă Antonela Gorgan.citeste totul despre: