Cadou de Ziua Femeii pentru microbiste

Cadou de Ziua Femeii pentru microbiste

Femeile vor putea urmări meciul din tribune

Doamnele şi domnişoarele din Bistriţa vor avea acces gratuit în tribuna I, la meciul ACF Gloria Bistriţa - FC Astra Ploieşti, care va avea loc sâmbătă de la ora 15.00


Surpriza a fost pregătită pentru microbistele bistriţene de către conducerea clubului, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Restul supoerterilor vor plăti 10 lei pentru a urmărie meciul, din orice zonă a stadionulu: peluză, tribuna II sau tribuna I.   

Categoriile speciale de spectatori: copii, elevi, studenţi, pensionari vor avea acces, la preţ redus cu 50 la suta, în orice sector al stadionului. Legitimaţiile cu reducere pot fi achiziţionate până cu două ore înainte de începerea partidei.

Programul achiziţionării legitmiaţiilor

Legitimaţiile de acces la meciul cu FC Astra Ploieşti pot fi achizitionate dupa urmatorul program: joi (4 martie) şi vineri (5 martie) între orele 10:00-16:00, la casa bilete nr. 3, din incinta clubului; sambata (6 martie), începand cu ora 10:00, la toate casele de bilete (de la club şi stadion).

ACF Gloria 1922 Bistrita îi roagă pe spectatori să îşi procure din timp legitimaţii de acces, începnd cu prima zi de punere în vânzare a acestora, şi să vină la stadion cât mai devreme, pentru a evita aglomeraţia la trecerea prin aparatele de control. Accesul la acest meci se va face începând cu ora 13:00.