Amante, prietene şi consilieri judeţeani. Cancan în CJ Bistriţa-Năsăud

Prima şedinţă de Consiliu Judeţean în ultimele trei luni s-a încheiat apoteotic cu Daniel Suciu, consilier judeţean PSD ,întrebându-l pe colegul său Vasile Şomlea despre o presupusă relaţie cu artista clujeană Maria Golban.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce nu a convcat şedinţe de Consliu Judeţean de trei luni, preşedintele Liviu Rusu a făcut-o pe cea de astăzi ca la carte, cu punctul de diverse de la sfârşit, fapt nemaiîntâlnit în ultimii doi ani. Printre cei care au ridicat diverse probleme s-a numărat şi consilierul judeţean Daniel Suciu, care l-a întrebat pe Vasile Şomlea despre presupusa relaţie pe care o are cu etnologul Maria Golban, cea care de când este Şomlea şef la Direcţia Judeţeană de Cultură prezintă majoritatea evenimentelor culturale din judeţ.

Este o situaţie destul de complicatţ şi nu ştiu cum să o formulez. Consideraţi că doamna în cauză (Maria Golban n.r.) are o relaţie de prietenie cu dumneavoastră şi acest lucru a iscat o serie de comentarii rautacioase vis-a-vis de frecvenţa prezenţei domniei sale la spectacolele Centrului Judetean pentru Cultură?", a întrebat Daniel Suciu în plenul şedinţei.

Răspunsul a venit de la peşedintele Consiliului Judeţean, care nu l-a lăsat pe Şomlea să răspundă. „Vă mulţumesc pentru înţelegere şi vă rog frumos să ţineţi cont de emoţiile dumneavoastră şi nu ale altora“, a concluzionat Liviu Rusu după ce i-a spus lui Daniel Suciu că întrebarea nu-şi are locul.

Şomlea în schimb a declarat că Maria Golban colaborează cu Centrul Judeţean de Cultură în baza unui contract de colabrare, la fel ca şi alţi artişti. „Referitor la Maria Golban trebuie să privim acest aspect în contextul unui contract de colaborare, care vine cu respectarea legalităţii. Aceste colaborări vor continua cu diverse persoane", a declarat directorul de la cultură.


citeste totul despre: