VIDEO Partidă de sex oral cu doi elevi din Bacău, investigată de Poliţie. Şeful IŞJ: „Am luat măsuri imediat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Bacău au declanşat o anchetă după ce au fost sesizaţi de către conducerea Colegiului Economic „Ion Ghica“ din Bacău cu privire la apariţia unui filmuleţ în care o elevă a unităţii şcolare este surprinsă în timpul unei partide de sex oral.

O adolescentă care învaţă la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Bacău a fost filmată de partenerul ei, un elev de la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" din acelaşi oraş, în timpul unei partide de sex oral.

Filmuleţul compromiţător a fost transmis ulterior mai multor elevi ai Colegiului Economic şi, în cele din urmă, a fost vizionat de către conducerea unităţii şcolare. Directorul a sesizat Poliţia din Bacău, care întreprinde în acest moment o anchetă cu privire la întâmplarea care ar fi avut loc în data de 6 noiembrie.

Mai mulţi dintre elevii care au urmărit filmarea susţin că partida de sex ar fi avut pe unul dintre holurile colegiului într-una dintre pauze. Înregistrarea integrală suprinde şi zgomote de fundal ale unor copii care se joacă. Cu toate acestea, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău susţine că aceste afirmaţii sunt false.

"Am luat măsuri imediat fiindcă nu încurajăm genul acesta de atitudini. Directorul colegiului a luat legătura cu familia, iar Poliţia face cercetări în acest moment. Evenimentul n-a avut loc în unitatea şcolară şi nici în timpul programului şcolar. Monitorizăm situaţia cu atenţie", a declarat Florin Lazăr, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău.

Filmul în care doi elevi din Bacău apar fâcând sex oral este parte a unei investigaţii poliţieneşti

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite