VIDEO Doi olandezi au traversat Europa pe urmele unei biciclete furate, iar semnalul i-a dus în România. Ce s-a întâmplat când au ajuns la uşa hoţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi detectivi olandezi în faţa garajului unde era bicicleta furată FOTO Captura Video
Cei doi detectivi olandezi în faţa garajului unde era bicicleta furată FOTO Captura Video

O bicicletă furată din Olanda a fost găsită la Bacău. De fapt, doar semnalul GPS-ului ei a fost descoperit, pentru că, spun cei doi olandezi care au plecat în căutarea ei, Poliţia Locală nu i-a ajutat. „Detectivii“ olandezi au făcut totul public printr-un film postat pe YouTube.

Doi tineri olandezi specializaţi ca „vânători de biciclete furate” spun că au avut ocazia să se confrunte cu nepăsarea autorităţilor române în cadrul unei operaţiuni de căutare care i-a adus tocmai la Bacău.

Cei doi sunt angajaţii unei firme olandeze care se ocupă cu închirierea de biciclete şi au postat pe YouTube un film făcut pentru a arăta tuturor prin ce au trecut în România.

Ei au mers pas cu pas pe urmele bicletei furate (care are încorporat un soi de cip detectabil prin GPS) şi, după ce au vorbit cu mai mulţi dealeri români de biciclete uzate au ajuns la uşa unui garaj din Bacău, locul de unde primiseră ultima oară semnalul.

Mai mult decât atât, un vecin de-al presupusul hoţ l-a sunat pe acesta şi i-a explicat că-l caută olandezii pentru a recupera bicicleta, însă acesta a închis telefonul când a auzit despre ce este vorba.

Cum este şi firesc, olandezii au apelat la Poliţia Română (mai exact poliţiştii de la Secţia nr. 2 din Bacău), însă oamenii legii ar fi refuzat să coopereze, spun olandezii, aşa că cei doi s-au întors în Olanda cu mâna goală.

Filmul a devenit viral pe internet şi a stârnit mii de comentarii de la locuitori din mai toate ţările Europei, care şi-au arătat nemulţumirea faţă de situaţie.

Epopeea căutătorilor olandezi de hoţi de biciclete

Te-ar putea interesa şi:

    

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite