VIDEO Şoferul autoturismului care i-a şicanat pe tirişti este „recidivist“. Filmat în trafic, devine nervos, face „burnout“ cu maşina şi gesturi greu de înţeles

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorul autoturismului care l-a şicanat, încălcând legea, pe conducătorul unui tir în trecerea Oituz-Breţcu, a mai fost filmat în trafic, în ipostaze agresive. De data aceasta, şoferul încearcă să intimideze un conducător auto, face gesturi ciudate şi turează motorul maşinii să impresioneze.

Un cititor a trimis unei publicaţii din Bacău un video cu protagonistul spectacolului ilegal de acum câteva zile, conducător al unui Renault, cu numărul de înmatriculare BC-06-PNP. De data aceasta, şoferul nervos încearcă să intimideze, se învârte cu maşina în faţa celui care îl filmează, gesticulează, ameninţă iar la final turează motorul pentru a scoate fum.


Acelaşi conducător auto nervos a încălcat legea rutieră în Pasul Oituz, pe 13 martie, când a tăiat calea unui tir, peste linia continuă, după care a frânat în faţa acestuia demonstrativ, ameninţându-l cu pumnul. Potrivit publicaţiei locale Deşteptarea, faza filmată cu o cameră de maşină s-a produs în popasul de la Poiana Sărată iar individul ar fi de loc din Oneşti.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite