VIDEO Şicane în trafic. Cum îl bagă în şanţ doi tirişti pe conducătorul unui autoturism care a încălcat legea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un videoclip postat marţi pe Facebook de şoferul unui tir prezintă o situaţie în care conducătorul unui autoturism Renault, cu numărul de înmatriculare BC-06-PNP, taie calea unui tir, peste linia continuă din trecerea peste munţi de la Oituz-Breţcu. Clipul a ajuns deja viral pe internet.

Conducătorul unui tir a filmat cum a fost şicanat în trafic de un conducător auto care i-a tăiat calea, după ce a călcat linia continuă. Ca şi cum asta nu ar fi fost suficient, conducătorul autoturismului înregistrat cu numărul BC-06-PNP face slalom în faţa tirului şi îi arată pumnul tiristului. 

Acesta îi spune prin staţie colegului, aflat într-un tir din faţă, să-l blocheze, iar autoturismul Renault reuşeşte să se strecoare pe contrasens, prin şanţ. Conducătorul autoturismului şi-ar putea pierde permisul de conducere, dacă se va sesiza Serviciul de Poliţie Rutieră din Bacău.

„Faceţi suma IQ-urilor celor trei. Cât v-a dat?  Eu nu m-am putut decide care dintre ei e cel mai isteţ“, a comentat poliţistul Marian Godină pe pagina sa de Facebook

Cum îl bagă în şanţ doi tirişti pe conducătorul unui autoturism care a încălcat legea

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite