„Trei consilieri judeţeni şi zece primari din judeţul Bacău vor trece la Partidul Mişcarea Populară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Berca
Gabriel Berca

Declaraţia a fost făcută de către Gabriel Berca, fost consilier prezidenţial şi ministru de interne în Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu.

Gabriel Berca susţine că se poartă negocieri cu trei consilieri judeţeni şi zece primari din comunele băcăuane, pentru a adera la Partidul Mişcarea Populară.

Aceştia vor rămâne – în principiu – oficial pe listele partidelor care le-au acordat sprijinul politic în alegeri.

Dacă vor pleca cu totul către Mişcarea Populară îşi vor pierde mandatul. Aşa e legea. Practic, aceşti oameni se vor implica în proiectul PMP, vor adera la ideile noastre. Nu vreau să fac publice numele lor, deoarece le-aş face un rău, a afirmat Gabriel Berca, cel care şi-a dat recent demisia din funcţia de consilier prezidenţial.

Totodată, deputatul Valerian Vreme, noul şef al Partidului Mişcarea Populară, afirmă „am înfiinţat şi fundaţia Mişcarea Populară, la care poate să adere oricine doreşte din societatea civilă”.

Totodată, parlamentarul băcăuan a mai adăugat că există câteva cazuri în judeţul Bacău când membrii PDL au fost excluşi din partid „preventiv”, doar pentru că la nivelul conducerii acestei formaţiuni politice se bănuia că ar simpatiza cu Mişcarea Populară.

Gabriel Berca nu este oficial membru PMP, însă aşteaptăm ca în zilele următoare acesta să îşi depună adeziunea pentru noul partid, a mai adăugat Valerian Vreme.

Pe aceeaşi temă:

Elena Udrea a lăsat PDL fără parlamentari în Neamţ. Partidul Mişcarea Populară are acum doi deputaţi în fostul fief al „portocaliilor“

Democrat-liberalii bistriţeni se feresc să-şi asume o trecere la PMP

Surse: Mai multe organizaţii PDL din Mehedinţi vor trece în bloc la PMP

Pedeliştii, pepinieră pentru Partidul Mişcarea Populară

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite