S-a dat drept controlor de bilete pentru a face rost de bani

Un bărbat  în vârstă de 33 de ani domiciliat în judeţul Caraș Severin, a fost depistat în zona Gării din Arad în timp ce pretindea că este controlor al biletelor de tramvai din partea Companiei de Transport Public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta a fost descoperit de către polițiștii locali. Bărbatul avea asupra lui niște legitimații care nu aparțineau CTP Arad și se folosea de acestea pentru a induce în eroare călătorii.

„Adrian Hava și Oliver Felnacichi, polițiști locali în cadrul Biroului Ordine Publică, l-au identificat și predat pe acesta Poliției Municipiului Arad pentru continuarea cercetărilor”, spune Nicoleta Belean, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Arad.

Aceasta mai spune că Poliţia Locală atrage atenția persoanelor care circulă cu mijloacele de transport în comun să fie atente la prezentarea legitimațiilor de către controlori, iar dacă există eventuale suspiciuni să apeleze numărul dispeceratului instituției – 0257-939.

„Dorim o colaborare reală și concretă cu cetățenii municipiului și ne bazăm pe spiritul civic al acestora, în vederea asigurării unui climat de siguranță în oraș. Facem un apel arădenilor să ni se adreseze fără rețineri atunci când considera ca situația impune acest lucru”, spune Viorica Graur, director executiv al Poliției Locale Arad.

citeste totul despre: