Geta Catrința așteaptă ca medicii maghiari să-i pună un diagnostic

Geta Catrința așteaptă ca medicii maghiari să-i pună un diagnostic

Geta Catrința se află internată la clinica din Ungaria

Se află de aproape o săptămână într-o clinică din Szeged, Ungaria, iar medicii de aici nu au reușit să-i pună un diagnostic. Geta Catrința, tânăra care a suferit reacții severe după ce și-a administrat vaccinul anti gripă nouă este în continuare sub observația medicilor din Ungaria.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia este supusă unui șir de analize, pentru ca medicii să poată pune un diagnostic precis, ca mai apoi să-i prescrie un tratament eficient. Rudele Georgetei spun că tânăra urmează să facă o electromiogramă, în urma căreia medicii se vor putea pronunța cu exactitate.

Timişorenii se vaccinează din ce în ce mai puţin împotriva virusului porcin

Singurele medicamente pe care le ia la ora actuală Geta sunt doar niște calmante. Abia după ce va știi diagnosticul, arădeanca va putea urma un tratament strict.

Georgeta Catrința de 31 de ani din Arad a ajuns în urmă cu aproape două săptămâni pe patul secției de Neurologie a Spitalului Clinic Județean după ce i s-a făcut rău din cauza vaccinului anti gripă porcină. Femeia a prezentat dureri musculare și abdominale. Starea ei este în continuare precară.

CITEȘTE PE ACEEAȘI TEMĂ:

Familia tinerei care a ajuns la spital din cauza vaccinului anti porcină are nevoie de bani

Vaccinul împotriva virusului gripal AH1N1 a trimis o arădeancă pe patul spitalului

Ministerul Sănătății a declarat că nu vaccinul i-a provocat femeii din Arad reacțiile severe

citeste totul despre: