Fonduri europene pentru agricultura ecologică

Fonduri europene pentru agricultura ecologică

Termenul limită de depunere a cererilor pentru ajutorul specific finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (F.E.G.A.) şi destinat agriculturii ecologice este 31 august 2010, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Teleorman. În judeţul Teleorman, agricultura ecologică se practică pe o suprafaţă totală de 7578 hectare.

Patru centre de examen pentru bacalaureat

Patru centre de examen pentru bacalaureat

Absolvenţii claselor a XII-a din judeţul Teleorman, care au ratat prima sesiune a bacalaureatului, mai au o şansă la sfârşitul acestei luni să promoveze examenul maturităţii. Inspectoratul Şcolar Judeţean  Teleorman a ales cele patru centre de examen în care se va susţine bac-ul şi centrul de evaluare în care vor fi corectate lucrările .

S-a cutremurat aseară naţiunea, în clipa în care a aflat ce i s-a mai întâmplat ministrului de Interne, d-na Carmen Dan. În pereţii casei unde ilustrissima ei persoană locuieşte de câtăva vreme cu chirie, d-na Carmen Dan a descoperit o priză. Iar în priza destinată telefonului- ce să vezi?- un microfon. Mai pretenţios spus, un dispozitiv de ascultare şi înregistrare.

acum 15 zile · comentarii (48)

Un apel public către partidele politice, la dialog şi la acţiune! O să vă povestesc în acest articol cum am ajuns ca pentru nişte afişe să fim amendaţi cu 10.000 de euro de către doamna Firea, cum funcţionează cenzura în societatea românească şi cum, atunci când primesc ordine, parlamentarii români nu mai răspund la telefoane. Pentru că, nu-i aşa, în campanii electorale sunt primii, iar când vine vorba de ţinut de promisiuni, sunt ultimii.

acum 15 zile · comentarii (3)

Ştiu că de Ziua Naţională se cade să fim mândri, dar mi se pare o prostie replica lui Liviu Dragnea şi a lui Călin Popescu Tăriceanu la declaraţia Departamentului de Stat al SUA cu privire la legile justiţiei. Am citit toate reacţiile, toate contrareacţiile şi n-am rămas decât cu o întrebare: unde vor oamenii ăştia să târască România ?

acum 15 zile · comentarii (66)

Potrivit declaraţiei secretarului de stat american Rex Tillerson, administraţia Donald Trump revizuieşte în prezent modalităţile de a face faţă provocărilor pe care le ridică Iranul în Orientul Mijlociu, în special acelea datorate dorinţei de extindere a sferei sale de influenţă. Ultima criză cea din Liban dă semnalul unei crize generale în Orientul Mijlociu.

acum 16 zile · comentarii (8)

Acum câteva zile, presa anunţa că un deputat european ales în România, Sorin Moisă, a părăsit PSD şi grupul socialist, pentru a intra în fracţiunea populară din PE. El devenea astfel al optulea independent dintre cei 32 de euro-deputaţi români, ceilalţi fiind Mircea Diaconu, Damian Drăghici, Monica Macovei, Ramona Mănescu, Laurenţiu Rebega, Renate Weber şi autorul articolului de faţă.

acum 16 zile · comentarii (33)

Comunicatul Departamentului de Stat al SUA poate fi combătut într-un singur fel: să o faci pe prostul, să te prefaci că nu înţelegi ce vrea să spună, apoi să-l răstălmăceşti şi să combaţi ceea ce el nu conţine. La o zi de la emiterea comunicatului, în ţara noastră s-a desfăşurat festivalul celor mai talentaţi proşti. Pentru ei, să recitim ce spune de fapt comunicatul, pe propoziţii.

acum 16 zile · comentarii (122)

„Orice lucru de importanţă socială care este de făcut astăzi, fie că este în politică, finanţe, industrie, agricultură, caritate, educaţie sau alte domenii, trebuie să fie făcut cu ajutorul propagandei. Propaganda este braţul executiv al guvernului invizibil“.

acum 17 zile · comentarii (3)

Văd că scandalul cu lansările de la Gaudeamus a luat proporţia unei mici isterii naţionale. Iar duminică dl Mircea Cărtărescu a publicat următorul textuleţ pe Facebook, cu referire directă la cărţile lui Voiculescu şi Năstase: „Pentru cine mă iubeşte şi mă urmează: de-aici înainte nicio carte de la RAO!“

acum 18 zile · comentarii (5)
Postari Recente