Şomerii mai au o şansă prin cursurile de recalificare

Şomerii mai au o şansă prin cursurile de recalificare

Şomerii teleormăneni mai au o şansă prin cursurile de recalificare

Cursuri gratuite de recalificare pentru şomeri. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se pot înscrie, gratuit, la o serie de cursuri de formare profesională organizate de Centrul pentru Reintegrare a Şomerilor Alexandria.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul de Reintegrare a Șomerilor Alexandria își propune să sprijine un număr de 1.500 de șomeri, inclusiv persoane inactive prin oferirea de servicii de informare, consiliere profesională și mediere precum și de servicii de formare profesională. Practic, să parcurgă, împreună cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, drumul de la șomaj la angajare.


Caravana Centrul de Reintegrare a Șomerilor va fi prezentă şi mâine, 1 octombrie, în zona centrală a Alexandriei, în Piaţa Libertăţii, lângă fântâna arteziană. Toate persoanele interesate vor primi materiale informative cu privire la activitatea Centrului de Reintegrare a Șomerilor Alexandria. Şomerii ce fac parte din grupul țintă al proiectului, precum persoanele inactive, șomerii de lungă durată, șomerii cu vârsta peste 45 de ani sau șomerii tineri se vor putea înregistra pentru a beneficia de servicii de consiliere, informare, mediere pe piaţa muncii şi de cursuri de formare profesională oferite în cadrul proiectului “Munca pe primul loc”.

Cei interesaţi pot alege între cursul de mediator social, cursuri de competenţe sociale şi civice, de comunicare în limba engleză, cursuri de operator introducere, prelucrare şi validare date, de casier sau secretariat-birotică, ori cursuri de operator la maşini unelte cu comandă numerică, de confecţioner textile, de electrician întreţinere medie şi joasă tensiune sau de fochist.

Caravana Centrul de Reintegrare a Șomerilor Alexandria este o acţiune întreprinsă de Asociația Șanse Egale pentru Fiecare şi este cofinanțată din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, “Investește în oameni”.

citeste totul despre: