Magazin Dedeman la Alba Iulia. Investiţia este de 10 milioane de euro

Magazin Dedeman la Alba Iulia. Investiţia este de 10 milioane de euro

Magazinul va fi inaugurat până la sfârşitul anului

Alba Iulia va beneficia de o investiţie importantă în domeniul comerţului cu materiale de construcţii şi amenajări interioare. Compania românească Dedeman va investi până la sfârşitul anului 2011 aproximativ 10 milioane de euro într-un astfel de magazin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proiectul a fost aprobat de administraţia locală. Magazinul va fi construit pe terenuri ce aparţin firmelor Albalact SA şi Vinalcool SA, la intersecţia străzilor Republicii şi Gheorghe Şincai, în zona industrială a oraşului.

Spaţiul comercial va avea o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi şi va avea o parcare de 295 de locuri. Pentru construirea magazinului va fi nevoie de demolarea actualelor spaţii industriale în care s-au desfăşurat activităţile economice ale firmelor Albalact şi Vinalcool.

Compania Dedeman a ajuns la o înţelegere cu reprezentanţii celor două societăţi pentru achiziţionarea terenului în suprafaţă totală de aproape trei hectare.

Noul spaţiu comercial va fi un concurent direct pentru magazinul Ambient, ce funcţionează pe strada Alexandru Ioan Cuza, la marginea oraşului. Compania Dedeman aparţine oamenilor de afaceri Dragoş şi Adrian Pavăl din Bacău. Anul trecut a avut o cifră de afaceri de 360 milioane de euro.

citeste totul despre: