ALBA Tânăr reţinut pentru ameninţare cu arma. Parchetul îl cercetează în libertate

ALBA Tânăr reţinut pentru ameninţare cu arma. Parchetul îl cercetează în libertate

Foto Arhivă

Un tânăr din Alba Iulia a fost reţinut de poliţişti, fiind cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi deţinere fără drept de armă neletală. S-a folosit de un pistol pentru a ameninţa clienţii unui bar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scandalul a avut loc luni dimineaţă la ora 04.00. Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112,  cu privire  la faptul că într-un bar, un client a scos un pistol şi a ameninţat alţi clienţi ce se aflau în local. După intervenţia lucrătorilor firmei de protecţie şi pază care deserveşte localul, bărbatul a părăsit incinta barului, fiind identificat de poliţişti pe B-dul Transilvania din Alba-Iulia. 

Asupra principalului suspect, Claudiu R. R., de 25 de ani, din Alba Iulia, a fost găsit un pistol cu aer comprimat, fără muniţie pe care tânărul îl deţinea fără drept. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, între Claudiu R. R. și alţi tineri aflaţi în bar, s-a produs un scandal spontan în timpul căruia suspectul a folosit pistolul cu scopul de a-şi intimida adversarii. 

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă iar în data de 28.10.2012 a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de „deţinere sau port de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, fără drept” şi „ultraj contra bunelor moravuri”. Parchetul a dispus cercetarea tânărului în stare de libertate. 

citeste totul despre: