Alba Iulia: Mihaela Varga, în paşi de dans pe propria-i muzică

Alba Iulia: Mihaela Varga, în paşi de dans pe propria-i muzică

Mihaela Varga

Videoclipul piesei „Enjoy The Ride“ este masterizat de Chris Gehringer, care lucrează cu artişti internaţionali precum Nelly Furtado, Rihanna sau Timbaland.

Ştiri pe aceeaşi temă

Profil
Născută la: 8 septembrie 1988, Alba Iulia
Studii:  Studentă în anul IV în cadrul Facultăţii de Drept
Familie: Necăsătorită


Pentru Mihaela Varga succesul nu este o necunoscută. Tânăra albaiuliancă a urcat pe scena unor importante concursuri de dans. Absolventă a Şcolii de artă, secţiunea dans sportiv şi de societate, a obţinut titlul de campioană naţională. Pasiunea pentru dans şi muzică a purtat-o mai departe. În vara acestui an, sub numele MvM (Mihaela Varga Maria) a pătruns pe piaţa muzicală cu piesa „Enjoy The Ride“.

Antrenată de regretata Maria Petrea

„Părinţii mi-au oferit şansa de a practica orice sport. După înot, taekwondo, tenis, balet şi alte sporturi, am luat decizia de a mă axa serios pe dansul sportiv şi de societate. Am participat şi am ieşit învingători (n.r. alături de partenerul de dans) în numeroase competiţii încă de la vârsta de opt ani“, povesteşte Mihaela. Împreună cu perechea sa, a urcat pe podiumul Concursului Naţional de Dans Sportiv „Cupa Victoria”, a Campionatului Naţional Bucureşti, a Campionatului României pe formaţii sau a Memorialului Naţional „Maria Petrea” 2002. 

„Toate aceste realizări se datorează profesoarei Maria Petrea, care mi-a fost mentor şi care, alături de părinţi a contribuit enorm la dezvoltarea mea ca sportiv şi ca persoană. După moartea profesoarei mele de dans a urmat o perioadă foarte grea pentru mine, atât sentimental cât şi profesional. Alături de partenerul meu ne-am antrenat apoi cu vicecampionii mondiali Irina şi Maxim Condratiev“, a spus Mihaela Varga.


Videoclip finisat în SUA

În prezent, Mihaela Varga studiază canto la „Centrul cultural Augustin Bena”, la clasa profesoarei Marinela Popa. În vara acestui an a lansat pe viaţă piesa „Enjoy the ride“. „În 2007 l-am cunoscut pe Alex Vlad, fotograf şi producător. El m-a încurajat în a-mi construi o carieră sub numele de MvM. Am muncit împreună şi aşa a luat naştere piesa. Versurile îmi aparţin, iar compoziţia piesei, producţia, regia şi post-producţia videoclipului sunt semnate de Alex“, a spus Mihaela.

Tânăra artistă a precizat că la realizarea acestui proiect au contribuit şi Lowbass 5 Studios Deva, Studio Mixaj Sebeş şi Vlad Voina, care a semnat club mix-ul piesei.

Masterizarea s-a realizat în Statele Unite, de către Chris Gehringer, un nume important în industria de profil. Printre altele, el este cel care a contribuit la proiecte ale multor artişti internaţionali  precum Nelly Furtado, Rihanna sau Timbaland.

Filmările videoclipului „Enjoy The Ride” s-au realizat în mai multe locaţii, printre care şi un cunoscut club albaiulian. „În momentul de faţă, proiectul este în curs de promovare, iar piesa se găseşte în marile magazine online de profil, cum ar fi iTunes şi Amazon. Acest proiect a fost posibil cu ajutorul tinerei case de discuri HighQuest. Pe site-ul www.highquest.ro, la secţiunea media, se poate urmări şi videoclipul piesei“, a mai spus Mihaela Varga.Cum împaci activitatea artistică cu studenţia?
M.V.:
„Fiind două activităţi total diferite, nu le amestec, însă mă ocup de ambele cu seriozitate. Sunt o persoană reţinută şi nu discut prea mult despre mine şi activităţile extraşcolare. Cei care îmi cunosc pasiunile, mă susţin şi îmi sunt alături în momentele fericite sau cele de cumpănă".

Ce planuri de viitor ai?
M.V.:
„Vreau să-mi construiesc o carieră solidă în plan profesional, dar şi în domeniul muzical. În ceea ce priveşte viaţa personală îmi doresc să-mi întemeiez o familie frumoasă“.

Ce-i place: „Ador copiii, dulciurile, să gătesc şi să-mi petrec timpul alături de familie şi prieteni. Îmi place muzica de calitate, în special R’n’B şi soul, iar printre artiştii mei preferaţi se numără Usher şi Mariah Carey. De asemenea, îmi place să merg la vânătoare, iar anul acesta am obţinut şi permisul permanent de vânător. Sunt un fan al filmelor istorice şi psihologice. La popul opus, îmi place Africa, motoarele de viteză, cross-ul şi maşinile cu mulţi cai. Îmi place să citesc şi să fac sport. În timpul liceului am fost căpitanul echipei de baschet şi tot atunci am câştigat un titlu de Miss. Urmăresc meciurile de fotbal, box sau K1. În altă ordine de idei, sunt foarte pretenţioasă în privinţa persoanelor care mă înconjoară".

Ce nu-i place: „Nu suport bârfa, minciuna şi oamenii superficiali“.

citeste totul despre: