De ce e bine să bem bere? 

1
0
Utilizatori online: 5
5 vizitatori citesc articolul în acest moment
Distribuie:
Detalii Live
Dr. Corina Zugravu, medic nutriţionist, a fost la Adevărul Live să ne ofere informaţii despre cele mai recente studii care ne dau motive în plus să bem bere.
  • acum 6 ore
    Avem printre cele mai proaste beri din Europa si din lume. Nu mai are gustul si aroma de odinioara.E plina de aditivi si potentiatori de gust de te fac sa tot bei si sa ramai cu setea.Te umfli,faci burta si te si imbolnavesti...incet si sigur. Eu am renuntat sa beau bere.Apa minerala natural carbogazoasa la sticla (nu la pet) e favorita familiei.Costa 105 lei litrul si nu te balonezi.In plus are avantajul remineralizarii organismului in acest sezon.
  • acum 13 ore
    E bine sa bem bere??..Ca firmele NUMAI straine de bere din Romania sa se imbogatzeasca..!.Asta e singurul motiv..!.Nu mai exista nici o fabrica de bere romaneasca care sa produca bere naturala si gustoasa cum era pina-n aniii '90 in Romania..!.Azi berea e fortata prin procedee chimice sa fermenteze in 3-4 zile ceea ce e total nesanatos pt. consum!.Asta in Romania nu stiu cum e in afara...!.Felicitarii celor ce au cumparat fabricile de bere romanesti apoi le-au inchis si toata berea de pe piata e facuta in afara tarii..! Grivita ,Pitesti,Azuga-cea mai buna bere romanesca...!
Autentifica-te pentru a comenta
Arhiva live
Populare
  • Populare
  • Noi
Catalyst Worldwide - Digital development