NECENZURAT Andrei Gheorghe îi înjură neaoş pe Adrian Năstase şi Victor Ponta. Cum „s-au ridicat două-trei milioane şi le-au rupt capul” 

2
1
Utilizatori online: 29
29 vizitatori citesc articolul în acest moment
Distribuie:
Detalii Live
O scurtă parte necenzurată a interviului acordat vineri (27 februarie 2015) de Andrei Gheorghe, la Adevărul Live, în care omul de televiziune face comentarii pe seama lui Adrian Năstase şi a lui Victor Ponta.
 • acum 2 ore
  Comentariu neaprobat.
 • acum 11 ore
  Comentariu neaprobat.
 • ieri
  Andrei Gheorghe ,uita te la comentarii si vezi de ce Romania este unde este, astia-s comentatori? Ca sa se sinucida unul ,trebuie sa ai vointa si demnitate, acesti comentatori cred ca ,,autosinuciderea'' este ce a facut Nascase?
 • acum 2 zile
  Are dreptate
 • acum 2 zile
  Băi Gheorghe !......se vede că tot ghiolban ai rămas. Nu cum te exprimi....că asta este ceva generalizat la mioritici. Ci felu cum ai perceput tu alegerile Prezidențiale,ca o explozie de scîrbă a populației. Ce trebuie să-ți explic ? Cam multe.....și nu am timp să le curăț de mîzgă meningele tuturor închipuiților. Uită... băiețică... impresia că diaspora sau o revenire din amorțeală a poporului la făcut pe neamț Președinte. Mafia Serviciilor au primit ordin de la licurici să-l PUNĂ pe un alt INCOMPATIBIL pe scaunu de la Cotroceni ( asta ca să ne călărească mai bine străinii ,să ne folosească ca soldați și gloabe de muncă ). Un neica nimeni politic acest neamț,un tip la fel de șantajabil ca și Ponta...dar un mafiot din ramura ostilă lui Băsescu. Și s-au conformat. Șantaj la Ponta și Dragnea și manipularea rezultatelor de la alegeri , prin DICTARE,fără rușine Rețeta americană la alegerile pe care Al Gore le-a simțit la Prezidențialele cu Bush. Rezultat...Mafia lor va călări Mafia lui Băsescu ce nu mai avea puterea. Consecințe imediate..li s-a luat ce au furat 10 ani,direct,fără menajamente cu pistolu la tîmplă . Coldea avea codurile și locurile unde ascundeau al de Cocoș,Udrea,Bica,Niro,Pinalti ,Băsescu ...sutele de meleoane ascunse din jaf..Udrea spune un adevăr știind că e condamnată ea și cei ce o înconjoară.Serviciile conduc România din 89 și pînă azi. Acum se curăță spre bucuria proștilor ...calea spre supremație a vechii Mafii din servicii conduse de rămășițile Securității și....copii lor ,viitorii politicieni tineri care vă vor fura ca și pînă acum ! Iar tu...Ghiță...degeaba faci bulbuci,că ai fi vrut să te lipești de Mafie....dar Onorata Societate nu adună toate loazele cu gură mare .
 • acum 2 zile
  Asta e ala de l-a trimis pe boc direct la subsol? Oare cine trebuia sa aiba grija. Nu cumva saltimbacul asta?
Autentifica-te pentru a comenta
Arhiva live
Populare
 • Populare
 • Noi
Catalyst Worldwide - Digital development